PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31072}
5,4 7,9 tys. ocen
5,4 10 1 7876
2,8 5 krytyków
Superman III
powrót do forum filmu Superman III

To były niezapomniane chwile. Teraz siada taki 20 parolatek lub starszy przed filmem i komentuje, jaki to ten film jest denny, nudny i ma kiepskie efekty specjalne. Chłopie, idź z dziewczyną do parku czy gdzieś i wstrzymaj się z komentowaniem. Ten film nie jest dla ludzi w Twoim wielu. Nie piszę tego do konkretnej osoby, ale posiadanie pewnych zasób inteligencji jest wymagane. Mimo, że już swoje lata mam, filmu nie mam zamiary krytykować, bo zawsze będzie mi się kojarzył z dzieciństwem i miłymi chwilami i tak już pozostanie.

ocenił(a) film na 4
markac

Wkurza mnie to że niektórzy wszystkich wrzucają do jednego worka ech to że ktoś jest młodszy nie oznacza ze jest glupszy zwłaszcza jeśli chodzi o filmy. I o ile uwielbiam 2 pierwsze części tutaj poszli za bardzo w stronę słabej komedi

ocenił(a) film na 8
markac

O tak, te starsze filmy są najlepsze. Mogę oglądać w nieskończoność.

markac

A jak ktoś nie ma nóg, dziewczyny ani parku do spacerowania? :P

ocenił(a) film na 4
rozkminator

To też zapewne nie ma internetu i nie istnieje xD
A tak poważnie to zdecydowanie dwie pierwsze części były dobre, a kolejne 2 już crapy :(

markac

Sorry, to że masz sentyment do jakiegoś filmu, bo kiedy go oglądałeś i byłeś beztroską dzidzią, nie znaczy że masz prawo zabraniać krytykowania tego gniota. Jak się jest dojrzałym, to ma się dystans do takich spraw.