Niezły film, jak na komedię, sporo akcji i kopaniny też jest, choć humoru nie brakuje. Gdy Chuck Norris walczy z wieloma w tym magazynie czy co to było, to wydawało mi się, że dubler był wiele razy, ale mogło mi się wydawać. Na końcu też ładnie tłucze tego gościa. Niezły.
Rzeczywiście nawet niezły film. Po ocenach na imdb liczyłem na gniota, a tutaj zaskoczenie. Należy mu się 6/10, ale daje 7/10 bo nie chce się narażać Chuckowi.
No, ja też zaokrągliłem do 7, bo takie 6,5 wychodziło. Wczoraj jak oglądałem pod logiem TVP1 pisało "Premiera", ale to nie prawda, bo ten film był na TVP nadawany z 6 lat temu, tyle, że z innym lektorem i tłumaczeniem. W czwartek w nocy też był. Tak więc zakupili nową wersję, (także 4x3), ale premiera to to nie jest. A "Top Dog" był też w Polsacie nadawany, chyba z 7 lat temu, jak dobrze pamiętam. A ja miałem ten film na video, ale lata temu i katowałem dość często.
Wczoraj na jedynce był własnie fajny lektor , ja mam ten film z sieci i lektor nie podoba mi się .Jakość tak dziwnie ,nie smiesznie przetłumaczone .