Mam nadzieję, że jest dobry. Moja mama mi go strasznie polecała, jestem ciekawa czy słusznie. :)
i tak wiekszosc trych ktorych nie ogladala wie ze SPOILER ten facet jest tylko duchem
ogladam teraz, to moj pierwszy raz ;)
No i to jest właśnie tragiczne, że tylu ludzi jest pozbawionych przyjemności płynącej z zaskoczenia :( ja oglądałam, zupełnie nie znając zakończenia - wrażenia niezłe :)
a jak się podobał film? ; )
I taka ciekawostka - patrzę na rozkładówkę TVP1 i film kończy się 22:20. Skończył się o 22.
niby tak, ale ja też sprawdzałam, że kończy się o 22:20 i miałam nadzieję, że do tej godziny będzie trwał. jakoś tak szybko mi zleciał ;)
Prawdę mówiąc jestem w szoku, że tyle osób jeszcze go nie oglądała. Ja myślałem, że wszyscy go znają.
Tym co widzieli go po raz pierwszy polecam obejrzeć co najmniej jeszcze raz:. Cudownie się go ogląda jak zna się już całą fabułę, zwraca się wagę na zupełnie inne rzeczy:)
Mam zamiar obejrzeć go jeszcze raz, kilka rzeczy pozostaje dla mnie niewyjaśnionych. Ale to lubię w filmach - gdy fabuła trzyma w napięciu aż do samego końca.
One panoszyły się po domach jak chciały. Myślałem, że będą stawać za głównymi bohaterami, aby bardziej przerazić widza, co bardziej przerażało, aniżeli naprawdę tam stały!
Oglądałam. Pomimo tego, że mama wyrzekła te oto słowa: " O! Już to oglądałam, on wie, że..." i powiedziała jak się skończy... XD
ha. jak mama wparowała do mnie do pokoju, : masz nie mówić podczas filmu o czym to jest i zrób mi kanapkę.