PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=825}

Szósty zmysł

The Sixth Sense
1999
7,8 635 tys. ocen
7,8 10 1 635282
7,5 53 krytyków
Szósty zmysł
powrót do forum filmu Szósty zmysł

Czy znając zakończenie warto oglądać reszte filmu ??

ocenił(a) film na 10
tomi2008

Moim zdaniem warto.
Film jest naprawdę niesamowity.
Stracisz po prostu moment zaskoczenia na końcu, ale warto obejrzeć chociaż dla samej treści.
Jest niezwykle wzruszająca.
Szczerze polecam Ci ten film.:)

ocenił(a) film na 8
tomi2008

Znając zakończenie będziesz nawet miał inne spojrzenie na niektóre sceny. Zobaczysz wcześniej to co ja widziałem oglądając film po raz drugi. Poza tym to film naprawdę jest ciekawy i warty aby mu poświęcić troszkę czasu.

ocenił(a) film na 10
tomi2008

Nie warto... TRZEBA! Film jest świetny i warto go obejrzeć przynajmniej 2 razy.

ocenił(a) film na 9
Shadow_4

ja właśnie obejrzałam po raz trzeci :)

ocenił(a) film na 8
tomi2008

Niezwykłością "Szóstego zmysłu" jest to, że oglądając ten film po raz kolejny wyłapuje się z niego drobne istotne szczegóły, które siłą rzeczy musiały umknąć za pierwszym razem. Dlatego warto.

ocenił(a) film na 9
_Pablos_

rzeczywiście, dopiero teraz widzę pewne rzeczy. świetny film. znacie jakiś film z najbliższych lat, który ma podobny klimat. myśle, że filmy nakręcone przed 2000 miały swój niepowtarzalny klimat, teraz takich nie kręcą. Np. Diabolique był świetny.

ocenił(a) film na 9
tomi2008

Warto, ja przed chwilą z nudów obejrzałem na Polsacie "Szósty zmysł" po raz drugi i oglądało się wybornie. Dostrzegło się mnóstwo "szczegółów", których za pierwszym razem się nie widziało. Jakbym oglądał zupełnie z innej perspektywy. Znakomity film.

Spiridon

z takich ciekawych filmów, które zmieniają sens scen i za drugim razem ogląda się inaczej polecam Vidocq:)

ocenił(a) film na 10
tomi2008

10/10 i do ulubionych - z czystym sercem. Aż strach kiedy pomyślę, ile takich arcydzieł kryje się przede mną. Rozkłada całkowicie po fotelu, a końcówka wgniata w ziemię z siłą 100 G. Must see.