Moim zdaniem warto.
Film jest naprawdę niesamowity.
Stracisz po prostu moment zaskoczenia na końcu, ale warto obejrzeć chociaż dla samej treści.
Jest niezwykle wzruszająca.
Szczerze polecam Ci ten film.:)
Znając zakończenie będziesz nawet miał inne spojrzenie na niektóre sceny. Zobaczysz wcześniej to co ja widziałem oglądając film po raz drugi. Poza tym to film naprawdę jest ciekawy i warty aby mu poświęcić troszkę czasu.
Nie warto... TRZEBA! Film jest świetny i warto go obejrzeć przynajmniej 2 razy.
Niezwykłością "Szóstego zmysłu" jest to, że oglądając ten film po raz kolejny wyłapuje się z niego drobne istotne szczegóły, które siłą rzeczy musiały umknąć za pierwszym razem. Dlatego warto.
rzeczywiście, dopiero teraz widzę pewne rzeczy. świetny film. znacie jakiś film z najbliższych lat, który ma podobny klimat. myśle, że filmy nakręcone przed 2000 miały swój niepowtarzalny klimat, teraz takich nie kręcą. Np. Diabolique był świetny.
Warto, ja przed chwilą z nudów obejrzałem na Polsacie "Szósty zmysł" po raz drugi i oglądało się wybornie. Dostrzegło się mnóstwo "szczegółów", których za pierwszym razem się nie widziało. Jakbym oglądał zupełnie z innej perspektywy. Znakomity film.
z takich ciekawych filmów, które zmieniają sens scen i za drugim razem ogląda się inaczej polecam Vidocq:)