Film opiera się na założenium, że ja widzowi zaprezentuje się odpicowane auta + sexowne azjatki to bedzie zadowolony. Tylko dlaczego kręcić o tym film fabularny... wystarczy nagrać materiał z imprez zwiazanych z tuningiem i driftingiem.
Dom 1000 trupów ten tytuł odzwierciedla twoją prostote w ocenianiu filmów ... Jestes jednostka śladową której głos nic nie zmienił ..
A jedynie komentarzem prubujesz zaistniec na forum.
Lepiej kup sobie słownik ortograficzny, a "jednostką śladową" nie jestem bo jest więcej głosów negatywnych o tym filmie. Nie każdy musi się zgadzać z twoim poglądem na temat danego filmu. Sprowadzanie każdego kto nie podziela zachwytu nad twoim ukochanym filmem do osoby, która "chce zaintnieć na forum" jest żałosne. Jeśli bym napisał, że Tokyo Drift jest filmem przełomowym to już mój komentarz byś nie zaliczył do "próby zaistnienia na forum"?
ten Tibn to poprostu jakiś dresiarski ćwok. Nie widzial widocznie w życiu nic lepszego od tych komercyjnych shitow. Co reklamują, musi obejrzeć. Typowy przedstawiciel polskich gimnazjow...
To moze i ja opowiem o tym jak odebralem film...moze komus sie to przyda:) Wiec film ogladalem z 2 kolegami ,jeden fanatyk szybkich aut i my prosci zjadacze chleba smigajacy na deskorolkach.Ten od aut byl szczesliwy i to bardzo ,film bardzo mu sie podobal, a wszystkie jego wypowiedzi o tym filmie sprowadzaly sie do tego ze auta byly w pyte...i nic wiecej nie byl w stanie o nim powiedziec albo niczego wiecej nie dostrzegl...a ja z moim ziomkiem od deski przysypialimy po 20 minutach filmu bo nie bylo zbytnio nad czym rozkmilac, fabula prosta ze hoho no i ten "aktor"...nie moglem odeprzec od siebie wrazenia ze koles ma 30 lat i caly czas musialem sobie przypominac i koledze ze w filmie ma on lat 16....na prawde ciezka sprawa.Oczywiscie wszystko jest kwestia gustu:)Pozdrawiam
Światowi z was znawcy filmów ...
Nie obrażając nikogo , ale czasem zainteresujcie się tym co prubujecie z komentowac , bo jak już pisałem to średnia głosów na ten film jest wysoka w porównaniu z tym jak wy głosowaliście ... Więc dziwi mnie wasza prostota w ocenianiu ...A tymbardziej przesadne komentarze ...
"prostota w ocenianu"... ty dajesz 1 filmowi "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" a na 10 czyli "Arcydzieło" dajesz takim produkcją jak: Mortal Kombat, Torque, Wojownicze żółwie ninja II: Tajemnica szlamu, Amerykański ninja ( 5 części) no i oczywiście Garbi - Super bryka.
Bo polscy od biorcy to beznadziejni frajerzy. Zobacz sobie oceny na www.imdb.com. Jedyne miarodajne. Idź sobie obejrzyj lepiej teleranek.
Tibn@... - masz wąski światopogląd i nie przyjmujesz do wiadomości, że ktoś może mieć odmienne zdanie. Pasuje Tobie, kiedy wszyscy przyznają Tobie racje i nikt się nie wychyla? To kup sobie psa. Jak dobrze go wychowasz, to nie skrytykuje wymownym "haaauuu" kolejnej części Twego jakże kultowego filmu.
Poprostu na ocene ludzi składa sie fakt,że u nas zakazane wyscigi nie są jeszcze tak popularne jak np w USA,jedynie wieksze miasta mają jakiś tam przedstawicieli,no i napewno film nie jest wybitny pod wzgledem fabuły, ale nie zgodze sie ze zasluguje na ocene niżej niz 7,ale są gusta i gusciki,jednak gdy sie patrzy na takie bryczki słuchając w eterze nieprzeciętnej muzy to moim zdaniem film ogląda sie z przyjemnością!!