PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 162 tys. ocen
7,3 10 1 162301
6,4 38 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Akcja na pasie startowym nie była przesadzona, były ukazane wszystkie osoby ale to działo się w tym samym czasie, widać że większość osób tego nie rozumie.. Film to po prostu perełka, wyszło już 6 części i wszystkie są świetne. Bardzo rzadko bywa tak, że oglądając film, czujesz jakbyś tam był.. W każdej części "Szybkich i Wściekłych" właśnie to czułem :) poza tym to najlepsza seria filmów z super autami, nie wszystko kończy się bajecznie, łezka w oku się zakręciła w tej części także.. Fajne jest także to, że wszystkie części tej serii trzeba sobie poukładać, czekam z niecierpliwością na 7 część, która będzie ostatnia (niestety.. szkoda kończyć tak dobrą produkcję, ale i tak wyreżyserowali dużo części, poza tym należy zakończyć aby pozostała wspaniała). Pozdro dla tych którzy czują ten klimat! 10/10!

ocenił(a) film na 6
wojtas5705

nie będzie ostatnia

ocenił(a) film na 10
Stachu7

Nic nie wiadomo o 8 części. Prawdopodobnie 7 będzie ostatnią, będzie kontynuacją "Tokio Drift". Myślę że jeśli naprawdę zrobią 8, to będzie przeciąganie na siłę, i zawalą tą wspaniała produkcję, pomimo świetnego reżysera i scenarzysty.

ocenił(a) film na 7
wojtas5705

po obejrzeniu 5 myślałem że ona będzie ostatnia, jak wyszła 6 myślałem że będzie nasrane byle tylko był film. Po obejrzeniu 6 myśle że powinna być jeszcze 7 i może znowu coś wymyślą!! :D

ocenił(a) film na 6
wojtas5705

Vin Diesel planuje następną trylogię ;)

ocenił(a) film na 10
Stachu7

Hm.. to ciekawe :) i tak już wyszło bardzo dużo części, będzie smutno gdy seria się kiedyś zakończy, ale to nie "Moda na Sukces" nie wiem ile jeszcze chcą zrobić części, na pewno jeszcze 1 wyjdzie. Jeśli naprawdę planują zrobić więcej to muszą to dobrze wymyślić, oby tylko nie spieprzyli tej serii. 7 część będzie kontynuacją "Tokio Drift".