ten strasznie głupkowaty film ratuje tylko jedna wręcz genialna scena - Jason "Master" Statham i Malec w słuchawkach, spadłem z fotela ze śmiechu:)
p.s. - Panie Vinie Wysokoprężny Silniku zakończ Pan tą serię bo już naprawdę dość tych absurdów
p.s. 2 - słuchając wydumanych tekstów naciągniętej Czarlizy aż szczypało po j...ch
Po co oglądałeś ten film?
Może ty zastosuj się do apelu, który wystosowałeś w p.s. i zacznij ignorować tą serię zamiast się błaźnić.
No więc gimbusku odpowiadając na twoje pytanie. Oglądnąłem ten twór ponieważ czasem po ciężkiej pracy włączam coś przy czym nie trzeba myśleć. Z twojej wypowiedzi wynika że generalnie oglądasz tylko takie "dzieła" co jakby daje mi spore spektrum twojego intelektu. Pozdrawiam.
P.s. pilnie wyczekuj 9-tki bo już za jakieś 2-3 latka będzie. Może w tym czasie zaczniesz się już golić.
Zaapelowałeś o zakończenie serii mimo, że potrzebujesz takich filmów do oglądania czasem po ciężkiej pracy - to absurd. Kolejnym absurdem jest wnioskowanie czegokolwiek na podstawie mojej wypowiedzi bo nie odnosi się ona w żaden sposób do filmu. Wprowadziłeś się dzięki temu w błąd. Możesz zweryfikować swoją opinię przeglądając moje oceny.
Ciekaw jestem, czy zwróciłeś uwagę na to, że nie oceniłem jeszcze filmu. I o czym to może świadczyć.