Nie wiem, jak długo trzeba to ludziom jeszcze tłumaczyć? Homoseksualiści nawiązują bliższe
relacje nie tylko z pobudek seksualnych. Ten film jest o tym, że bez względu na orientację liczy
się zdolność do uczuć wyższych. Biedroń ma swojego Mruczka, czy jak mu tam, Elton John
swojego "męża" a z nim dziecko, a świat jet pełen szczęśliwych związków jednopłciowych. Sam
sobie muszę wbijać czasem do swojego głupiego łba, że nie zawrę z kobietą małżeństwa, lecz
przede wszystkim związek dwupłciowy. A sam nie stanę się wartościowym członkiem
społeczeństwa, jeśli nie zrozumiem, ze być gejem, to znaczy być kimś wyjątkowym. O tym jest ten
film.
Znakomite role obu aktorów. Nie chce się wierzyć, że Ledger zmarł jeszcze przed trzydziestką.
To jest nienormalne no ale tych co uważają inaczej nie przegadasz i na odwrót :D
Myślę, że przyjąłeś już tolerancję w serce, ale ją odrzucasz, dlatego udajesz, że trolujesz, ponieważ masz nadzieję, że uwierzymy, że trolujesz, a nie, że na prawdę w sercu urosła Ci tolerancja.
Udajesz homofoba pisząc całkowicie odwrotnie, ale Cię rozszyfrowałem i jesteś ukrytym homofilem, piszącym homofilsko po to, byśmy myśleli, że jesteś homofobem.