Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197570
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Nie wiem, jak długo trzeba to ludziom jeszcze tłumaczyć? Homoseksualiści nawiązują bliższe
relacje nie tylko z pobudek seksualnych. Ten film jest o tym, że bez względu na orientację liczy
się zdolność do uczuć wyższych. Biedroń ma swojego Mruczka, czy jak mu tam, Elton John
swojego "męża" a z nim dziecko, a świat jet pełen szczęśliwych związków jednopłciowych. Sam
sobie muszę wbijać czasem do swojego głupiego łba, że nie zawrę z kobietą małżeństwa, lecz
przede wszystkim związek dwupłciowy. A sam nie stanę się wartościowym członkiem
społeczeństwa, jeśli nie zrozumiem, ze być gejem, to znaczy być kimś wyjątkowym. O tym jest ten
film.

Znakomite role obu aktorów. Nie chce się wierzyć, że Ledger zmarł jeszcze przed trzydziestką.

użytkownik usunięty

To jest nienormalne no ale tych co uważają inaczej nie przegadasz i na odwrót :D

ocenił(a) film na 7
candn_filmweb

hahahahaha.
Sprawdź znaczenie słów, których użyłeś.
Bez odbioru.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

niestety, mylisz sie

Myślę, że przyjąłeś już tolerancję w serce, ale ją odrzucasz, dlatego udajesz, że trolujesz, ponieważ masz nadzieję, że uwierzymy, że trolujesz, a nie, że na prawdę w sercu urosła Ci tolerancja.

vermes

Udajesz homofoba pisząc całkowicie odwrotnie, ale Cię rozszyfrowałem i jesteś ukrytym homofilem, piszącym homofilsko po to, byśmy myśleli, że jesteś homofobem.

immobilizer1500

No to wpadłem.