Tamte święta

That Christmas
2024
6,7 4,6 tys. ocen
6,7 10 1 4616
Tamte święta
powrót do forum filmu Tamte święta

Bardzo sympatyczna, ciepła bajka na święta, śmiało do obejrzenia nawet z małymi dziećmi :)

ocenił(a) film na 2
fizzlymike

Absolutnie nie pokazywać tego dzieciom!!!

ocenił(a) film na 9
ev2707

słucham? a co takiego jest tutaj czego nie można pokazać dzieciom?

ocenił(a) film na 2
fizzlymike

Serio muszę to tłumaczyć??

ocenił(a) film na 9
ev2707

Nie chcesz to nie tłumacz, ale ja naprawdę nie wiem czego się przyczepiłaś/eś. A skoro już coś piszesz, to jednak warto byłoby poprzeć to argumentami.

ocenił(a) film na 2
fizzlymike

Myślę że każdy kto oglądał ten wytwór uważnie i ma choć trochę umiejętności logicznego myślenia, będzie wiedział dlaczego

ocenił(a) film na 9
ev2707

Acha, czyli w sumie sam(a) nie wiesz dlaczego. Rozumiem.

ocenił(a) film na 2
fizzlymike

Przejrzyj sobie forum. Nie będę pisać tego samego co 1/3 użytkowników

ocenił(a) film na 1
fizzlymike

Trzymać z dala dzieci od tej lewackiej propagandy! Jedyna nadzieja w tym, że to my dorośli przypilnujemy nasze dzieci i ochronimy przed tym natrętnym praniem mózgów, żeby wyrosły na normalne , w tym chorym lewackim, totalitarnym, zboczonym świecie.

ocenił(a) film na 9
davidns

Zgadza się, od tego też są rodzice, aby nadzorować co oglądają ich dzieci.

użytkownik usunięty
davidns

w punkt, dla tego zanim włączyliśmy tą animację dzieciakom - sprawdziliśmy czy nie ma w niej woke propagandy... i słusznie bo ta animacja to jedna wielka reklama neomarksistowskich bredni. Lepiej włączyć "Święta Angeli" nie ten gniot.

ocenił(a) film na 1

dzięki za polecenie Święta Angeli, nie znałem, a okazała się bardzo fajną i wartościowa bajką

użytkownik usunięty
davidns

(: Możesz jeszcze sprawdzić drugą część "Świąteczne życzenie Angeli" - z tego co pamiętam też była ok.