PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680342}

Ted 2

2015
6,2 115 tys. ocen
6,2 10 1 115325
4,3 30 krytyków
Ted 2
powrót do forum filmu Ted 2

A Mila Kunis

użytkownik usunięty

Gdzie(MOIM ZDANIEM) 2 najpiękniejsza kobieta świata? Nie widze w obsadzie, tak wiem, nawet film nie wyszedł jeszcze.

a kto 1?

ocenił(a) film na 7
Kropa94

Wiadomo, że Olivia Wilde ;))

marcin09_ms

Olivia Wilde ma duży talent ale przeciętną urodę, za to Kunis nie ma ani jednego ani drugiego. Dziwi mnie jej wysoka pozycja w rankingu-to jakieś nieporozumienie. Z dwóch lansowanych aktorek z byłego ZSRR nie trawię też Olgi Kurylenko. W takim filmie jak Ted idealnie by się sprawdziła Anna Faris.

ocenił(a) film na 8
maradakam

Anna Faris to w tym filmie smierdzialo by rola ze strasznego filmu. NIE NIE NIE xd
Jak juz to Blake Lively ,Gemma Arterton,Emily Blunt lub Kristen Bell

użytkownik usunięty
Kropa94

Widze ze klotnia powstala, chodzilo mi o Natalie Portman. Wlasciwie Mila jest czwarta, Tori Black i Irina Shayk są lepsze.

No to nasze gusta totalnie się różnią :)

użytkownik usunięty
Kropa94

Mozliwe.

użytkownik usunięty

lol, najpiekniesza?
https://www.google.pl/search?q=mila+kunis&client=opera&hs=1mh&source=lnms&tbm=is ch&sa=X&ei=C7bvUoOvLsL-ygP18IHACg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1920&bih=972#q=mila+kunis+ without+makeup&spell=1&tbm=isch

chcieliście powiedzieć megan fox że jest najładniejsza

ocenił(a) film na 6

Nie zajmując się urodą Mili Kunis to nie będzie jej w filmie, gdyż z powodu ciąży musiała odmówić.

A może akcja będzie się działa w innym mieście,kraju, Może będą na wakacjach aby odstresować się po akcji w 1 :)

ocenił(a) film na 10

mam rozumieć, że sugerujesz iż Amanda jest brzydka? Lubię Milę Kunis lecz zdecydowanie bardziej wolę Amandę Seyfried!!

mary0371

Skoro już tak dyskutujecie o urodzie aktorek to dla mnie najładniejsza jest Zoey Deschanel, potem Drew Barrymore.
Zoey ma taką delikatną urodę i nie jest żadną sztuczną lalą z wielkimi cyckami. Może aktorka nie jest z niej wybitna, ale to co gra w serialu New Girl, akurat mi się bardzo podoba.
Amy Adams też jest całkiem niezła, od biedy może być też Rachel McAdams czy Annie Hathaway, chociaż one były ładne raczej kiedy były młodsze.
Na pewno biją one na głowę te wszystkie przereklamowane hollywoodzkie gwiazdeczki jak Natalie Portman, Olivię Wilde, Sarlett Johansson czy Milę Kunis. Nie rozumiem fenomenu Scarlett. Ani ona utalentowana, ani ładna. Wszyscy lecą chyba tylko na jej duże cycki, bo urody nie ma za grosz.
A ten, kto napisał, że Megan Fox jest najładniejsza chyba sobie robi żarty. Sztuczna lala, ze sztucznymi cyckami i ustami napompowanymi botoksem, która wygląda jak dziwka z pod latarni...

A co do filmu, to na filmwebie obsada jest mocno okrojona. Na iMDb w obsadzie Teda 2 są m.in Liam Neeson, Morgan Freeman i Amanda Seyfried, która ma właśnie zastąpić Milę Kunis, ale nie zagra jej postaci, a zupełnie inną, zaś według reżysera filmu Kunis ma pojawić się w filmie w króciutkiej roli (pewnie jakaś retrospekcja).