No to już przesada. Ja rozumiem że Chiaki sprawiła się świetnie jako krwiożerca, niezrównoważona "uczennica" w Kill Billu, ale obsadzać ją w roli Xiauki? Słodkiej, lekko stukniętej... DZIEWCZYNKI? Gdzie ona się na nią nadaje? Podobieństwa nie widzę żadnego, oprócz tego, że obie są skośne, ale Chiaki jest chyba japonką, a Xiaou była Chinką/Korenką/??? (miała duże oczy w każdym razie, więc taki mój wniosek :P)
Nie jestem jakimś wielkim fanem Tekkena, więc proszę mnie nie gnoić za ewentualne błędy logiczne :P
BTW: Laska grająca Christie to też pomyłka. Chyba jedyna osoba która wygląda naprawdę podobnie to Raven, bo jemu połowy twarzy nie widać ;]
straszna róznica japonka czy koreanka. Zreszta nikogo nie obchodzą te głupie mangowe postaci jak xaio czy jak jej tam
grabisz sobie :) btw Xiaoyu jest Chinką. Stwierdzenie, że nikogo to nie obchodzi tak mnie poruszyło, że normalnie zarejestrowałem się na filmwebie aby to napisać, czego nie zrobiłem od dobrych paru lat :D
ale ty jestes ograniczony,dla takich jak ty to bys zamiast jej wstawil ukrainke i tak bys nie wiedzial czy jest dobrze czy nie bo wielkie gowno wiesz o serii tekkena,nawet fabuly gry nie znasz ale jesli ktos jestes fanem tekkena to dla niego sa wazne takie szczegoly. mi brakuje w tym trailerze napewno takich osobistosci jak gun jack czy tez jack 5 oraz kinga i wielu innych.ale ty pewnie nie wiesz nawet o kim mowie
Po prostu mam gdzieś takie debilne postaci dla mangowcow jak ling i czy bedzie ja grala chinka, koreanka czy japonka nie robi mi różnicy, skośnoocy wyglądaja tak samo.
jak sobie poszukasz i poczytasz gdzies to moze poznasz historie cala tekkena bo tak to penie nie wiesz co laczy bohaterow nawet :/ i nie mow do mnie brzdacu bo zapewne jestem starszy od ciebie, i widze ze na "skosnokich" znasz sie jak nikt
Chłopie Xiaoyu nikogo nie obchodzi? Wiesz ilu graczy ją wybiera aby dokopać takim cwaniakom na tekken online? Jest to zabójczo szybka i denerwująca postać. A jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć to wejdźcie sobie na Honmaru.pl. Tam jest wszystko o Tekkenie:D
nie potrzebuje sie niczego dowiadywać, żeby stwierdzić że ta postac jest chujowa. Czytajcie ze zrozumieniem maluszki
phehe, oj towarzyszu braindead, to twoje prowokacyjne trollowanie dokladnie swiadczy o tym ze jeszcze w pampersach biegasz i mama smarki wyciera ci spod nosa.
Co do Ling, zgodze sie, nie do konca trafiona aktorka.
Poważnie? Są ludzie których irytuje obsada Xiaou? Że tak powiem 'ja pie*dole!'. Brak Paula - Żart! Brak Kinga - Żart! Zarośnięty Kazuya - Żart! Heihachi wyglądajacy jak wysuszony owoc - ŻART! ŻART! ŻART!. Cała Obsada TEKKENA - TO KABARET! Zwiastun - KABARET KABARETU... A największym żartem, to są chyba użytkownicy co tu bronią fabuły TEKKENA odnosząc sie do różnych for o grze - nieźle was poje*ało skoro myślicie że twórcy będą zważać na fabułę gry. Wzięli kilka postaci prostych do zrealizowania, tytuł i maszynka na miliony gotowa.
ale z was frajernia, sami nie umiecie myśleć(zastanawiam sie jak radzicie sobie na codzien z wiązaniem sznurowadeł) to wyzywacie mnie od trolli i dzieciaków.
Nie mam najmniejszego pojęcia co to za postacie, ale gdy czytam te wszystkie wypowiedzi, a właściwie Twoje braindead, to wynika wyraźnie, że nick pasuje do Ciebie, choć chyba nie w ten sposób jaki byś chciał.