PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

gdzie jest Kazuya,yoshimitsu,hwoarang???????? oj tragicznie sie zapowiada:( nie zdziwie sie jak jeszcze wcisna miśki:(

ocenił(a) film na 6
semek84

ten gówniarz ma grać młodego Paula angielskiego nie umiesz??

mere

A Prokop, Szyc, Dowbor i Abradab zagrają tam? Przeciez byli na permierze iksboxa? Podobna ma być scena zakuwania Gon'a w kajdanki przez Lei'a

użytkownik usunięty
semek84

ten chlopie to Young Paul nie umiesz czytać??
a polowy obsady jeszcze nie znalezli!
pozdr

dla mnie ta obsada to porazka
powinni bardziej szukac w amerykanskich aktorow

gm93b16

obsada jest bardzo spoko póki co.. więcej amerykańskich aktorów? a wyobrażasz sobie heihachi'ego, law'a czy jin'a jako kogoś innego niż azjatę? chyba raczej nie bardzo ;)

ocenił(a) film na 1
kr3t

Heichachi, Jin i Kazuya nie bardzo wyglądają na azjatów w grze. Tylko dlatego, że nawijają po japońsku w grze można poznać, że są azjatami.

semek84

Mnie obsada WOGÓLE się nie podoba. Nie wiem czemu, ale jakaś mało 'tekkenowa' jest. Nie podobna do komputerowych postaci i moich wyobrażeń o tych 'ludziach'. Najbardziej zawiódł mnie mój ulubiony bohater- Kazuya. Cóż. Zobaczymy jak to wyjdzie, ale nie liczę na zbyt wiele. A szkoda, bo historia jest taka fajna :(

ocenił(a) film na 7
sonia_owieczka

Aktor grający Eddiego jest jakby stworzony tylko i wyłącznie do tej roli. Wejdźcie na jego profil i tam w jednym temacie są filmiki z jego możliwościami. Dosłownie EDDY :D
PS nie daruje im że nie ma Hwoaranga!!
PS2 czy ten film będzie w ogóle emitowany w polskich kinach?