PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19446
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

przeciez hwoarang byl na samym poczatku tekkena to sie pytam gdzie jest ta postac w tym filmie

użytkownik usunięty
gm93b16

Taaa... tak jak i ty byłeś na początku. Widzę że jesteś bardzo zaznajomiony z Tekkenem

gm93b16

Człowieku ile ty masz lat? Wejdz sobie na wikipedie angielską i tam sobie wpisz tekken. Masz tam postacie które na pewno występują w filmie. A Hwo w tekkenie występuje tylko od trzeciej części. Przepraszam za ewentualne błędy ale jest ciut dla mnie zawcześnie.

ocenił(a) film na 7
Shay

Nom w 3, ale jin też od 3:P

Shay

Do Shay. A Eddy, Brian, Raven ? oni sa w filmie a tez sa postaciami ktore weszly w trzeciej a w przypadku Ravena w czwartej serii :P

PijanyPowietrzem

Nie zrozumiałeś mnie. Ja poprawiłem gościa bo chyba mówił że Hwoarang był od początku.

gm93b16

Hwoarang - fikcyjna postać serii Tekken. Zadebiutował w 3 części gry. Jego imię wywodzi się od Hwarang. Hwoarang był uczniem Baek Doo Sana praktykującym taekwondo. Sporo zarabiał na ulicznych walkach, dzięki wielkiemu talentowi. Pewnego dnia wraz z grupą swoich kolegów, natknęli się na Jina Kazamę. Hwoarang ustawił z nim walkę - był pewny siebie gdyż nigdy nie przegrał, a Jin go zaskoczył i ostatecznie zapadł remis. Hwoarang znalazł w Jinie swojego rywala i trenował z myślą, że kiedyś go odnajdzie. Los potoczył się inaczej - Hwoarang dostał powołanie do armii i wrócił do Korei. W armii wykazał się wielkimi umiejętnościami dzięki znakomitemu opanowaniu taekwondo. Był uważany za najlepszego żołnierza armii koreańskiej, jednak brakowało mu walk ulicznych, a jego żądza rewanżu wcale nie zmalała. Gdy usłyszał zapowiedź kolejnego turnieju uciekł z bazy wojskowej. Znalazł swojego rywala, ale wojsko koreańskie złapało go zanim doszło do walki. Hwoarang po powrocie do armii zdecydował skończyć ją bez żadnych incydentów i 2 miesiące później zakończył służbę. Hwoarang ma 181 cm, rude proste włosy do ramion i zgrabną sylwetkę. Nosi ciemne ubrania.

gm93b16

Hyun-kyoon Lee Hwoarang gghgfhgfhgfh

ocenił(a) film na 4
gm93b16

Hwoarang napewno tu nie gra, ale aktor grający Hwoaranga jak najbardziej ;]

rekkimaru7

Orientujecie sie czy będzie moj ulubiony Jack?

ocenił(a) film na 4
DetoX

Z tego co wiem ponoć ma być. Jest wymieniony w obsadzie.