A FILM PEWNIE SPIERDOLĄ A DO GŁOWNEJ ROLI WSADZĄ TEGO OBWOZNEGO GROŻNEGO CO TU SIE CISKA JAK STARA RURA POD KOSCIOLEM HAHAHAAAAAAAAAAAAAA.
Twoje tępe teksty, którymi próbujesz przypodobać się reszcie pedalskiej dzieciarni na tym forum grzeją mnie centralnie w suta. Musisz się bardziej postarać, nie ta liga chłopczyku. No tak, film pewnie spierdolą...co nie? skoro wszyscy którzy go nie oglądają i nawet nie wiedzą jakie postacie będą w tym filmie tak mówią, to i ty też masz takie zdanie. Dam ci dobrą rade chłopcze, weż się za siebie bo dowartościowywanie się na takich forach i próby przypodobania się neo dzieciarni bez własnego zdania, to nieszanowanie siebie i własnego zdania.
Super jest tak pisać z caps lockiem, co? Jeszcze żeby emotki były to czuł byś się jak w domu, co? Hahaha, ale pajac z ciebie.
SLUmaniak
Weź idź i posłuchaj sobie frajera Peji twojego mistrza, który sam nie umie sobie poradzić z fanem na koncercie tylko posługuje się widownią :D SLU Buahahaha co to ma w ogóle być... a twoje teksty są takie bezsensu ze w ogóle nie ma o czym mówić... Weź idź spakuj się z całą rodziną na taczkę i zjedz z górki :D
'Weź idź i posłuchaj sobie frajera Peji twojego mistrza,'
ty głąbie pospolity,przecież go słucham nie musze nigdzie chodzić
'który sam nie umie sobie poradzić z fanem na koncercie tylko posługuje się widownią '
ale sobie poradził bo gościu dostal wpierdol hahaaaaaaaa
'a twoje teksty są takie bezsensu ze w ogóle nie ma o czym mówić...'
ciągnij panu wożnemu...,jakbyś głupia pizdo myslał to byś sie pewnych rzeczy domyslił,ale że nie myslisz to jesteś tym kim jesteś,czyli kurwa NIKIM IHAHAAAAAA
"Weź idź spakuj się z całą rodziną na taczkę i zjedz z górki :D '
taczka jest za mała kretyński pomiocie,prędzej zjade na tobie buhahahaaaaaaaaaa
i jak mówię film to będzie kaszana pierdolona,ja wiem wszystko najlepiej bo jestem najlepszy we wszystkim hahaaaaaaaa
Twoje teksty są żałosne biedny dzieciaku. Jesteś błaznem forumowym, takim cwelowatym gnojkiem. Jesteś zwykłym śmieciem, którego niszczę jak chcę. Idź się cwelić z Gohankiem ty parówo pierdolona, ty bękarcie bez przyszłości. Jesteś pewnie małym, łysym dresikiem, który łazi i słucha swojego idola Peji na swojej komóreczce. Idź się powieś chuju niedorozwinięty, jesteś frajerskim kondonem. Ty skurwiały pedale, nie umiesz nawet pocisnąć, pogrążasz się tylko swoimi ciotowatymi postami. Chuj ci w dupe frajerze.
SLUmaniak
Jesteś ciotą i wszyscy po tobie jeżdżą a twoje teksy są bez sensu... wszyscy pojechali po tobie tak jak Tede po Peji w swoim 20 minutowym kawałku :D człowieku jesteś tu niszczony :D buahahahahaha
i po co te prowokacje? Już nikt nie potrafi podać żadnej konkretnej informacji na temat filmu? żałosne...