moją ulubiona postacia jest Hwoarang, wiec jego brak troche mnie zasmucił. mam nadzieje ze w nastepnych czesciach juz bedzie sie pojawiał ponieważ historia Hwoaranga i Jina łaczy sie i dochodzi do nie jednej walki :D
No to prawda Hwoarang musi być obowiązkowo i jeszcze na 100% musi być Paul Pheonix bo bez niego film traci na wartośći
Mam nadzieję, że kolejnych części już nie nakręcą. I tak jest o jednego gniota za dużo.
Serię gier "Tekken" zawsze lubiłem. Grałem w części 1-5 i uważam, że to najlepsza bijatyka, jaka kiedykolwiek powstała.
Film natomiast to jest niestety gniot. Największą wadą tej produkcji jest zły dobór aktorów, którzy z wyglądu nie przypominają tych z gry, nie walczą ich stylami i pod względem aktorstwa też wypadają kiepsko. Pozostałe elementy też kuleją: głupi scenariusz, kiepski soundtrack, nieciekawe walki (nie wszystkie), niektóre wątki upchnięte na siłę, ponadto film jest momentami nużący i mocno przewidywalny.
zuziek 93 wiem co czujesz ja liczyłem w tym na lee chaolana , kinga i paula
a tak w ogóle to kogo chciałbys na hwoaranga i jesli mozesz przyslij mi kandydatów na lee