ostatnio zauważyłam, że bardzo dużo osób irytuje się nieobecnością swoich ulubionych bohaterów w filmie. Co sądzicie na temat samej produkcji i kogo z miłą chęcią zobaczyli byście na ekranach kin? Co sądzicie także o innej sprawie. czy film jest dobrym pomysłem? Czy w normalnym świecie znajdą się aktorzy którzy ukarzą nam osobliwy urok ukochanych postaci. Spędzaliśmy z nimi nie jeden wieczór, nie raz rzucaliśmy dżojstikiem o ziemię gdy nasza postac przegrywała. Mamy swoich faworytów. Moim zdaniem animacja komputerowa była by lepszym pomysłem. Co wy o tym sądzicie?
Zgadzam się, że mogli to zrobić w stylu "Adven Children".
Moja znajomość z Tekkenem skończyła się po trójce, ale i tak bardzo czekam na ten film.
W obsadzie nie widzę ani Hwoaranga, ani ogrów, a mogli by się pojawić... chyba, że jedynka będzie dobra, to wybaczę twórcą, że się nie pojawili i czekam na nich w dwójce :P
Hm...Hwoaranga mozna jeszcze przecierpieć,pomimo tego że wniósł by do filmu dawke brawury i dynamiki,ale nie moge zrozumiec jak mozna kręcić tekkena bez kazuyi? Przecież to postać-ikona samego tekkena...brakuje także takich osób jak nina...(w końcu pojawiła sie w każdej części tekkena)...Będzie mi ich brakowalo na ekranie
Hwoarang był miodzio, mój "weapon of choice" gdy grałem w trójkę. Ale będzie mi też brakować Yoshimitsu; jedna z 4 postaci występujących we wszystkich częściach; nim też uwielbiałem walczyć. Co do Ogra, to z tego co pamiętam nie był on zbliżony wyglądem do człowieka, więc pewnie zrobią go komputerowo. Jeśli chodzi o zrobienie Tekkena w CGI jak FF VII AC, to mi też by to bardziej pasowało, ale jakby wszystkie filmy; które lepiej by wyglądały w CGI niż live; zaczęli robić tą metodą, to aktorzy nie mieli by nic do roboty poza dubbingiem.
Ja mam nadzieję, że nie jest to jeszcze ostateczny skład :) Może coś zmienią. Chociaż zmiany, zmianami i nic nie zrobią. Może niech lepiej zostanie jak jest.
hwo musi się pojawić! jin bez swojego głównego rywala? bezsensu. oby tylko nie wyszedł syf jak"dead or alive"...
Co to za film bez Hwoaranga?!!! Miałem go tak opanowanego że jak grałem z kumplami to potrafiłem nim pokonać przeciwnika kilkoma ciosami, tak żeby był perfect. Hwoarang i Jin to był mój niezniszczalny skład :D . Zawiodłem się że go nie zobacze w ekranizacji :(
P.S. Już myślałem że eddiego też nie będzie, ale na szczęście jest uffff...
Nie widzę w obsadzie Lei`a - skandal. Szkoda,że nie ma Baek`a, ale też zbyt duży natłok postaci może zaszkodzić.
Każdy jest niezadowolony jeżeli nie ma jego ulubionej postaci, nie dziwie się, tylko nie zapominajcie że był 5 części Tekkena jak naraźie ( moge się mylić)trudno bedzie wszystkie te postacie ze sobą połączyć w jednym filmie. Dobrym pomysłem było by pujść za grą i stwożyć analogicznie kilka części. I zgadzam sie z przedmówcą to powinna być animacja komputerowa, gdzie nie może zabraknąć Heihachi Michimy, Marschala Lawa, Lei Wulonga czy Paula, to kultowe i nieodłączne postacie Tekkena.
Jak patrze na aktorów to szczerze wolałbym animacje,poczekamy zobaczymy.
Brakuje mi Yoshiego,Beaka,Hworanga,Jacka zamiast tego ma być Murdok?WTF?!.W ogóle to mogli nie mieszać postaci i zrobić na podstawie pierwszej części gry,a tak pewnie wyjdzie pomieszanie z poplątaniem czyli jednym słowem-SHIT!
mi brakuje Kumy, Pandy, Rogera, Rogera Jr i tego "jaszczura" z trójki. Po co w ogóle kręcić film na podstawie gry? jaki jest tego sens? chyba tylko $$$$$$ i wkurwić fanów gry. W pizdu z reżyserami którzy ekranizują cokolwiek!!!!!!!
Czekanie na "Tekkena" jest trochę jak kibicowanie naszej reprezentacji w "piłce kopanej". Przed każdymi mistrzostwami oszukuje się, iż mają jakieś szanse na podium, ale w głębi duszy każdy zdaje sobie sprawę z tego, że dostaną porządne baty. Tak samo liczę na poczciwy film, ale znając historie ekranizacji gier komputerowych obawiam się klapy pokroju "DOA" i w związku z tym nie psiocze na brak któregoś zawodnika, bo to może być najmniejszy z problemów...
Ja się napaliłam że Lee będzie >.> a tu klapa tak wspaniałej postaci jak on nie widziałam :D
Ja uwielbiam walczyć Christie i ciesze się ,że nie zabrakło jej w obsadzie, ale nigdzie nie widzę Kinga :(