PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

ostatnio zauważyłam, że bardzo dużo osób irytuje się nieobecnością swoich ulubionych bohaterów w filmie. Co sądzicie na temat samej produkcji i kogo z miłą chęcią zobaczyli byście na ekranach kin? Co sądzicie także o innej sprawie. czy film jest dobrym pomysłem? Czy w normalnym świecie znajdą się aktorzy którzy ukarzą nam osobliwy urok ukochanych postaci. Spędzaliśmy z nimi nie jeden wieczór, nie raz rzucaliśmy dżojstikiem o ziemię gdy nasza postac przegrywała. Mamy swoich faworytów. Moim zdaniem animacja komputerowa była by lepszym pomysłem. Co wy o tym sądzicie?

koszmarek_3

Zgadzam się, że mogli to zrobić w stylu "Adven Children".
Moja znajomość z Tekkenem skończyła się po trójce, ale i tak bardzo czekam na ten film.
W obsadzie nie widzę ani Hwoaranga, ani ogrów, a mogli by się pojawić... chyba, że jedynka będzie dobra, to wybaczę twórcą, że się nie pojawili i czekam na nich w dwójce :P

Keodred

Hwoarang , tak lubię tę postać :) Myślałam dokładnie o czymś takim jak FF VII Advent Children ;)

koszmarek_3

Hm...Hwoaranga mozna jeszcze przecierpieć,pomimo tego że wniósł by do filmu dawke brawury i dynamiki,ale nie moge zrozumiec jak mozna kręcić tekkena bez kazuyi? Przecież to postać-ikona samego tekkena...brakuje także takich osób jak nina...(w końcu pojawiła sie w każdej części tekkena)...Będzie mi ich brakowalo na ekranie

Keodred

Hwoarang był miodzio, mój "weapon of choice" gdy grałem w trójkę. Ale będzie mi też brakować Yoshimitsu; jedna z 4 postaci występujących we wszystkich częściach; nim też uwielbiałem walczyć. Co do Ogra, to z tego co pamiętam nie był on zbliżony wyglądem do człowieka, więc pewnie zrobią go komputerowo. Jeśli chodzi o zrobienie Tekkena w CGI jak FF VII AC, to mi też by to bardziej pasowało, ale jakby wszystkie filmy; które lepiej by wyglądały w CGI niż live; zaczęli robić tą metodą, to aktorzy nie mieli by nic do roboty poza dubbingiem.

użytkownik usunięty
UltRafaga

mnie najbardziej będzie brakowało GunJacka/Jacka i Yoshiego.

Ja mam nadzieję, że nie jest to jeszcze ostateczny skład :) Może coś zmienią. Chociaż zmiany, zmianami i nic nie zrobią. Może niech lepiej zostanie jak jest.

koszmarek_3

hwo musi się pojawić! jin bez swojego głównego rywala? bezsensu. oby tylko nie wyszedł syf jak"dead or alive"...

bandicoot

Też się zgadzam. Hwoarang musi być i koniec.

ocenił(a) film na 7
dziadoslaw24

Co to za film bez Hwoaranga?!!! Miałem go tak opanowanego że jak grałem z kumplami to potrafiłem nim pokonać przeciwnika kilkoma ciosami, tak żeby był perfect. Hwoarang i Jin to był mój niezniszczalny skład :D . Zawiodłem się że go nie zobacze w ekranizacji :(
P.S. Już myślałem że eddiego też nie będzie, ale na szczęście jest uffff...

koszmarek_3

Nie widzę w obsadzie Lei`a - skandal. Szkoda,że nie ma Baek`a, ale też zbyt duży natłok postaci może zaszkodzić.

koszmarek_3

Każdy jest niezadowolony jeżeli nie ma jego ulubionej postaci, nie dziwie się, tylko nie zapominajcie że był 5 części Tekkena jak naraźie ( moge się mylić)trudno bedzie wszystkie te postacie ze sobą połączyć w jednym filmie. Dobrym pomysłem było by pujść za grą i stwożyć analogicznie kilka części. I zgadzam sie z przedmówcą to powinna być animacja komputerowa, gdzie nie może zabraknąć Heihachi Michimy, Marschala Lawa, Lei Wulonga czy Paula, to kultowe i nieodłączne postacie Tekkena.

koszmarek_3

Jak patrze na aktorów to szczerze wolałbym animacje,poczekamy zobaczymy.
Brakuje mi Yoshiego,Beaka,Hworanga,Jacka zamiast tego ma być Murdok?WTF?!.W ogóle to mogli nie mieszać postaci i zrobić na podstawie pierwszej części gry,a tak pewnie wyjdzie pomieszanie z poplątaniem czyli jednym słowem-SHIT!

koszmarek_3

mi brakuje Kumy, Pandy, Rogera, Rogera Jr i tego "jaszczura" z trójki. Po co w ogóle kręcić film na podstawie gry? jaki jest tego sens? chyba tylko $$$$$$ i wkurwić fanów gry. W pizdu z reżyserami którzy ekranizują cokolwiek!!!!!!!

ocenił(a) film na 3
Bzdoniek

Czekanie na "Tekkena" jest trochę jak kibicowanie naszej reprezentacji w "piłce kopanej". Przed każdymi mistrzostwami oszukuje się, iż mają jakieś szanse na podium, ale w głębi duszy każdy zdaje sobie sprawę z tego, że dostaną porządne baty. Tak samo liczę na poczciwy film, ale znając historie ekranizacji gier komputerowych obawiam się klapy pokroju "DOA" i w związku z tym nie psiocze na brak któregoś zawodnika, bo to może być najmniejszy z problemów...

ocenił(a) film na 3
LuckyOne

Widzicie?
Jestem prorokiem;)

użytkownik usunięty
koszmarek_3

Ja się napaliłam że Lee będzie >.> a tu klapa tak wspaniałej postaci jak on nie widziałam :D

ocenił(a) film na 8

jeśli chodzi ci o lee chaolana to też jestem zawedziony jego brakiem

ocenił(a) film na 6
koszmarek_3

Dla mnie osobiście brakowało Xiaoyu !

ocenił(a) film na 10
koszmarek_3

Ja uwielbiam walczyć Christie i ciesze się ,że nie zabrakło jej w obsadzie, ale nigdzie nie widzę Kinga :(

ocenił(a) film na 2
koszmarek_3

A gdzie King :(
Na automatach zawsze gralo sie ta postacia.

Parnassus

Czuje ze nie bedzie ani Kinga ani Armor Kinga :/