PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Nieporozumienie

ocenił(a) film na 1

Rozumiem,że to ekranizacja,ale aż takiego odejścia od fabuły nie jestem w stanie zaakceptować.Z postaci Jin , Kazuya , Heihachi , Steve Fox , Forest Law do wymiany.Cztery części kultowej gry wrzucone do jednego gara i wymieszane.Najśmieszniejsze w obsadzie jest "młody Paul Phoenix" przecież to postać występująca od pierwszej cześci gry po heihachim chyba jedna z najstarszych postaci.Jin jako dziecko z gwałtu NOŁ KOMENTS .Heihachi przedstawiony jako człowiek honoru ? nieskazitelny moralista ?.Kazuya przedstawiony jako rozkapryszony panicz ,ciotuchna ,który nie potrafi wywalczyć panowania nad organizacją w walce ?.Christie Monteiro powinna być uczennicą Ediego i walczyć capoeirą.Widać mały budżet tego filmu ,ponieważ zaoszczędzono na lokalizacjach.Ogólnie zmarnowano potencjał drzemiący w tym tytule.Jeżeli ktoś mówi,że ten film jest super,ekstra,gites,fajowski to napewno nie jest fanem Tekkena

ocenił(a) film na 7
karsky87

idioto to jest adaptacja a nie ekranizacja, ten film to tak jak spider-man adaptacja gdzie można dać postacie jakie się chce, pierwszym przeciwnikiem spider-mana był volture, a w filmie był nim green goblin, więc chodzi tylko sam sens idee, a nie przniesienie jak najbardziej podobnie do oryginału jak władca pierścieni...

użytkownik usunięty
gohan263

Ja jestem wielkim fanem Tekkena i według mnie lepszej gry z tego gatunku nie ma, mam nawet wszystkie jego części od psx do ps3 i jakoś nie narzekam na film... Film jest bardzo dobry i spodobał mi się i do fabuły też nic nie mam