PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19459
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

widać że większość tu wypowiadających się niema zielonego pojęcia o dobrym kopanym kinie. Pewnie większość z was to wielbi filmy lejdis i tym podobne badziewia. Dla mnie ten film będzie świetny i się przekonacie

użytkownik usunięty
marcino241984

marcino241984, masz ode mnie super bonus w postaci +1000000 pkt do respektu. Tekken to ma być tekken, dużo dobrych walk, dobrze odwzorowane postacie i ciosy znane z gry. Fabuła powiem szczerze gówno mnie obchodzi, to nie ma być jakiś oskarowy film tylko kawał dobrego obijania mordy.

ocenił(a) film na 7

No właśnie, nie gadaj jak nie wiesz, ja akurat mam pojęcie, a w zwiastunie widać że będzie wątek miłosny, rodzinny, to ma być bijatyka to prawda, ale nie będe zakładał z góry że będzie dużo walk, bo wfilm trwa około tyle co db evo, a widać tam wiele scen w których nie będzie walki, słyszałem że film będzie bardziej Holmes'a z tego powodu że podobno Jin przez cały film będzie szukał zabójcy matki, a turniej będzie przykrywką i dopiero pod koniec jak się dowie kto i dlaczego to będzie walczył na serio na turnieju... ale czy to prawda nie wiem, poczekamy do września...

użytkownik usunięty
gohan263

Ważne żeby walki dobre były. Cung Le, Gary Daniels, Lateef Crowder, Jon Foo, to świetni fighterzy, aż niemożliwością by było gdyby spierdzielili walki.

ocenił(a) film na 7

Tu nie chodzi o spierdolenie walk, tylko jak postawią fabułę nad walki, i walk będzie równie mało co w dbe, a jak mówiłem po trailerze widać że jest od kitu scen bez walk, a jak także mówiłem film trwa mniej więcej tyle co dbe...

ocenił(a) film na 7
gohan263

Nie no muszą być jakieś wątki bez walk. Tak jak tu ktos mówił, że on będzie szukał zabójcy matki, to tak jak w filmie "Obrońca" (polecam) główny bohater szukał ludzi którzy ukradli tego słonia, a i tak bijatyk było w ch*j i to niezłych.
Więc myślę, że to bedzie podobne do "obrońcy", a nie tej szmiry Db :P

ocenił(a) film na 1
marcino241984

a ja ci proponuje 1 cup 2 girls palancie

ocenił(a) film na 3
braindead138

Myślę że ludzie są zawiedzeni po trailerach bo wieje od tego tandetą. Kazuya z jakimiś śmiesznymi toporkami ;/ Przecież to była w grze postać która słynęła z kozackiego pier****ięcia. Ale zawsze jest nadzieja że tylko cześć walki będzie tak przebiegać. Oczywiście że w ekranizacji tekkena chodziło o to by było jak najwięcej jak najefektowniejszych bijatyk, tu się zgadzam... po prostu nauczony doświadczeniami boję się inwencji twórców odnośnie zmiany charakteru poszczególnych postaci.