A więc jednak film powstanie ?
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=61761
Nie wiem jak wy, ale ja sądzę, że to fan art :)
to nie fanart tylko rzeczywistość :) Na necie oglądałem sesję zdjęciową z bohaterkami Niną Xiaoyo (zapomniałem jak to się pisze) i jeszcze jedną chyba Christie. Martwi mnie tylko, że na dole w miniaturkach na plakacie nie ma Hwoaranga. Może to znaczyć, że będzie on postacią mało ważną w filmie a to moja ulubiona postać :(
Ling Xiaoyu ;P
No to ja życzę powodzenia. Wszystkie postacie wyglądają conajmniej dziwnie. Nie ma Kinga, nie ma Hwoaranga i nie ma Paula. Jest za to kopia Blade'a z piątej części - Raven, i jakiś nieswój Eddy.
Tak dla wyjaśnienia... tych postaci nie ma na plakacie ponieważ w samej grze są one mało ważne. Żeby było jaśniej to ten film jak i gra sa o klanie Mishima jakby ktoś nie wiedział i o nich głównie będzie film. A te postacie które są na plakacie są związane z klanem Mishima i dlatego są te postacie a nie inne. Dla pogubionych wyjaśnię:
-Eddy jest główna z postaci ponieważ Kazuya zabił mu rodzinę i pewnie tak samo jak w grze będzie chciał go znaleźć i się zemścić
-Anna jest na plakacie ponieważ Kazuya tak samo jak w grze wynajmuje ją jako płatną zabójczynie
-Dlaczego Kazuya, Jin i Heichachi są na plakacie chyba nie muszę wyjaśniać ;P
-Christie jest dlatego, że pewnie będzie pomagała Eddy'emu, albo bedzie chciała go powstrzymać żeby się nie mścił... tak myśle
-Raven jest dlatego że będzie pewnie tak jak w grze z resztą polował na Heichachi'ego
-A Bryana stworzył Dr. Abel, który pracował w korporacji Mishima
Po co mieli umieścić Hwoarang'a skoro nie jest on powiązany z całym klanem Mishima tylko przez cała gre lata jak idiota za Jin'em i chce się z nim tłuc. No ale jak by go nie było w ogóle to bym się wk***ił bo to jedna z moich ulubionych postaci ;)
No to tyle :) Takie wyjaśnienie