PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

http://www.youtube.com/watch?v=UoDeUiMRRFc
Oceniajcie Jak chcecie...

deep1984_84

No i Film Pełnometrażowy tez nalazłem to nie ściema!!!!
http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=2367723&highlight=tekken

użytkownik usunięty
deep1984_84

A to też wszyscy widzieli już dawnooooo aha i jakbyś nie wiedział to razem wyszło z ok 4-5 wersji trailerów to nie wiem po co było to zaśmiecanie forum znowu tym samym

przypadkowo dałem to samo,a nie zaśmiecam tylko daje coś ciekawego i się niekłuce jak inni i się niewyzywam więc prosze troche szacunku ok??

ocenił(a) film na 1
deep1984_84

kolejny crap

braindead138

No powiem ci drogi kolego że baardzo żałuje że to wżuciłem na Forum ale no nic stało się strasznie się wkurzyłem jak dowiedziałem się ze to nie jest ten Teken więc napisałem do darkwarez skarge do tego gościa i go wyje.ali bo nieżycze sobie takich gnoi ktuzi robią nadzieje ludzią a wciskają co innego no w sumie wiecie jestem bardzo zawiedziony i bardzo mi przykro że ras siebie zawiodłem i was też mam nadzieje że słowo przepraszam wystarczy

ocenił(a) film na 1
deep1984_84

naucz się pisać dzieciaku, a dopiero potem siadaj do neta...

braindead138

Dzieciaku?? no cuż gdybym nie umiał pisać to bym tutaj nic nie napisał a powiec mi panie briandead ile masz lat że piszesz takie długie i mądre teksty??

ocenił(a) film na 1
deep1984_84

1. 'cóż', nie 'cuż'
2. 'powiedz', nie 'powiec'
Dlatego napisałem 'dzieciaku', bo gdybyś był po podstawówce to nie robiłbyś taki błędów

braindead138

Z Polaka nie zabardzo mi szło jeśli chodzi o ortografie ale widzę że jedynie ty mi zwracasz uwage a nie potrzebnie nieuważaj się za mądrzejszego a muj rocznik na nicku dużo mówi ile mam lat więc przestań się zemną kłucić i mi wypominać bo jak pisałem nie mam zamiaru kłucić się o bzdury jak chceż się wypowiedzieć na temat mnie a nie filmu to przestań lepiej pisać bo ty widzę że byś innych poprawiał a na siebie byś lepiej popatrzał i zastanowił się co piszesz więc jeszcze ras coś napiszesz to ja cię załatwie.

deep1984_84

Zamknij już paszcze, koleś.

STA1KERpl

Takich to powinno się blokować, żeby nie zaśmiecali internetu...

WK1989

Błąd z błędem "deep1984_84" naucz sie poprawnie pisac i wroc jak znajdziesz cos ciekawego

i jak cos to sie pisze bedzie a nie "bendzie"

ocenił(a) film na 7
dominik2300

nie czytałem wszystkich postów, ale tak??? założył temat i piszę w nim co chce, to co macie do tego??? wtf ludzie a gdzie wy wielcy antyśmieciarze byliście jak na innych filmach śmiecili gorzej niż tu he???

ocenił(a) film na 6
gohan263

Co by nie mówić, słusznie mu zwrócono uwagę, w dodatku nie rzucali kurwami, więc pełna kultura. A ten użytkownik powinien wyrzucić sobie ten rocznik z nicka, bo naprawdę wstyd w takim wieku, tak słabo pisać. I marne oceny z Polskiego są tutaj nijakim wytłumaczeniem. Materiał z klas 1-3 podstawówki każdy powinien opanować.

Roy_v_beck

Polska mowa być gómowa jak to się mówi,nie każdy jest idealny każdy ma w sobie jakieś życiowe błędy ale ja się tego nie wstydzę życie płynie dalej i nie poto założyłem temat żeby ktoś wyliczał moje błędy nie o to chodzi na tym Forum,no jestem anfabetą czy jak to się pisze jeśli macie mnie krytykować za błędy to możecie wcale nie pisać bo poco?? no i powiem tak ja nie śmiecę tylko odpowiadam za głupią krytykę na moim Temacie nic więcej a w sumie mądrzej postąpie jak wogóle nie bendę odpisywał a wy piszcie co chcecie mam to w dupie,puki żyję robię co mi się podoba za to mnie nie zamkną więc nic złego nie robię,ten kto kogo krytyku o coś mało szczegulnego to sam nie jest lepszy więc czym bardziej ktoś się rozpisze na mój temat to możliwe że ja bardziej mogę się rospisać,przesłałem na początku przeprosiny i widać że nie zostały one przyjęte tylko zaczeliście zwracać uwagę na coś innego a nie na Temat który postawiłem na Tym forum......