A gdzie jest Yoshimitsu? (przepraszam za blad bo nie wiem jka sie to pisze)
Dlaczego niema w filmie bohatera który zagościł w każdej części gry?!
Ale po co im on?! przeciez mozna wstawic innych popierdo***ych boghaterow z gry!
np. Ganryu, Raven, Christie Monteiro, Steve Fox, których w pierwszych 4 czesciach nawet nie było. To dlaczego nie ma do ho**ry tam Yoshimitsu????
Mogli by go zrobić na wzór terminatora:-)
moim zdaniem twórcy filmu nie powinni sie poddawac tylko ze wszgledu jak mialby ten bohater wygladac bo bylo by to troche głupie
Był już taki temat. Wg informacji na imdb, Yoshimitsu ma grać niejaki Gary Ray Stearns, kaskader, który od 10 roku trenuje sztuki walki (jakie? nie wiadomo). Ma na swoim koncie takie filmy jak Mortal Kombat, Piraci z Karaibów, Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Kuli, Spider-man 2, Matrix Reaktywacja, Kill Bill czy Strażnik Teksasu - jako kaskader. http://www.imdb.com/name/nm0824180/
Byłoby fajnie, gdyby przedstawili konflikt Yoshi - Bryan. Historia z mieczem i odciętą ręką, a także śmierć doktorka. Licze na to, że nie będzie miał na sobie kostiumu a'la mushroom z tekken'a 5 :D
też mam nadzieje że nie będzie miał tego głupiego kostiumu z piątej części;p najporządniej by było gdyby wyglądał jak w tekken 3 xD
rzeczywiście:) ale do niedawna nie było go podanego w obsadzie stąd też mój błąd xD
no i jest super skoro Yoshi będzie:)