PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Jak tak, to nie śmieszne. Skąd nagle tyle wiadomo o obsadzie ? Czyżby produkcja miała ruszyć ? Tak czy siak 90% osób które odgrywają główne role bym zmienił...

Ade_Er

Ja bym zmienił Marshalla i Christie, szkoda że Bruce Lee nie żyje, a tamta to powinna być jakaś mulatka. A reszta według mnie całkiem całkiem, może coś fajnego im wyjdzie. Zobaczymy!

konradm1985

Uwierz mi, że nic z tego fajnego nie wyjdzie. W ogóle głupotą jest dla mnie ekranizowanie gier. Tak jakby reżyserzy nie mieli własnych koncepcji ani fantazji do tworzenia własnych filmów. Wszystko kręci sie wokół kasy, nie ważni są dla nich fani gier video. Nakręcą jakieś gówno i nie liczą się z tym że obrażają tym fanów gier. Gra to jedno, film to drugie i wg mnie nie powinno to być w ogóle łączone. Nic dobrego nie wychodzi z ekranizacji gier. Pozdro.

Bzdoniek

No wiadomo, komercha i te sprawy, ale ludzie są naiwni i z każdą nową ekranizacją mają nadzieję, że to będzie ten film... G***o prawda, chociaż jak już mam takie oglądać, to lubię popatrzeć na jakieś fajne efekty specjalne. I jednak ekranizacja z aktorami to nie animacja 3D lub zwykła kreska. Inaczej się ogląda trochę. Niedługo pewnie zrobią Crasha Bandicoota :)

ocenił(a) film na 3
konradm1985

Czyli nie chcielibyście zobaczyć waszych ulubionych postaci w filmie ? Nawet jeżeli byłoby to konkretnie zrobione ?

Ade_Er

Nie no fajnie jest zobaczyć oczywiście :) Ale według mnie kluczem do dobrego filmu jest jego fabuła, to podstawa, nawet jak postacie nie byłyby podobne do tych z gry.

konradm1985

Przede wszystkim ta obsada która jest tutaj wypisana to tylko niepotwierdzone przypuszczenia.

Jak można obsadzać role w filmie do którego jeszcze nie ma scenariusza ?

Sunny

Poza tym obsada w takim wydaniu jak prezentuje się na dzień dzisiejszy jest jedną wielka kpiną, chyba że każdy z tych aktorów wraz z kontraktem na udział w filmie zapisał się także na kurs samoobrony.

Widzę to w nie najlepszych kolorach, role powinny być obsadzone spośród obecnych mistrzów sztuk walki, a nie aktorów.

Lub chociażby aktorów którzy znają jedną z tych sztuk walki, jakie mogliśmy zobaczyć podczas grania na konsolach, komputerach.