PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

noooo dobra...zaczne od tego, ze nie moge zrozumiec dlaczego ludzie ktorzy biora sie za adaptacje gier nie moga zrozumiec ze masa, którą my jestesmy oczekuje czystego przeniesienia gry na duzy ekran.
nie wybacze im np. charakteryzacji Heihachi'ego, włosów a raczej jego braku u Steve'a Foxa, braku muskulatury u Briana oraz tej kwasowej bródki (pomine chustke na drugiej ręce), magicznych toporków którymi wymachuje Kazuya oraz kolejnej kurde bródki!
Raven jedynie na plus.
i tak kurde zobacze! mimo wszystkich przeciw to i tak(miejmy nadzieje) Tekken.

ocenił(a) film na 6
panicz_mors

Pozatym przekrecili w trailerze imie Eddy na Eddie.Dwa,że raven jdna z najmlodszych postaci widac,np w traielrze,że ga sproo.Jin,to siusak jakis,w rzeczywistosci,tez mlody gosc ale o wiele lepiej zbudowany i wygladajacy.Heichachi-w ogole nie pdoobny itd itd.

Niestety ale trailer smeirdzi,tanim scenariuszem,okraszony tylko dobra choreografia.Pojde do kina i tak,ale szkoda bo..

Przez 6 czesci,kazdy z zawodnikow dorobil si dosyc bogatej histori(ten kto sledzil tekkena to wie) i nie ma co tu go stawiac obok mortal combat czy innych mordobic.

Trailer zrobil na mnie mizerne wrazenie,i widac,że tworcy chca tylko zatobic na fanach i przypadkowych widzach,zbytnio sie nie wysilajac.

Zaluje,że nikt nie zrobi zamachu na tworcow przed premiera,i film nie upadnie.Bo prawdopodobnie bedzie wielki wstyd,i wyjdzie ze tworcy tekkena juz lepiej ptorafia stworzyc fabule i cala otoczke towarzyszaca serii.

Bedzie wstyd..

ocenił(a) film na 7
misiek_tj

Masz racje, aktorzy gówno, scen walk gówno, aż mi wstyd że poczułem klimat
tekken'a...