PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Lei Wulong-Robin Shou,Jet Li lub Jackie Chan
Bruce Irvin-DMX
Feng Wei-michael Qissi
Baek Doo San-Dong-jun Lee
Lee Chaolan-Jon Foo
Asuka -nie wiem
Zafina-Roselyn Sanchez
Lili-możecie być zli ale Miley CYRUS w peruce hm ale nic innego nie przychodzi mi do głowy

użytkownik usunięty
dawid10809

Ty tak na poważnie?

Proponuję żeby dano Nam widzom spokój z takimi filmami. Dla kogo to? A rezyser ma w ryj za takie pokazanie Jina Kazamy,to obelga i policzek dla tej postaci.

dawid10809

Dajmy na luz z drugą częścią. Sequel jest przeważnie gorszy niz część pierwsza,w przypadku tego filmu był by dramat ale nie jako gatunek filmowy. Komu mało Tekkena to niech poczeka bo nowy Tag Tournament wychodzi,lepiej w to pograć. Dziękuje.

użytkownik usunięty
dawid10809

Jackie Chan jako Lei Wulong - to szczerze mnie rozbawiło.
DMX jako Bruce Irvin - a może lepiej MC Hammer.
Michel Qissi jako Feng Wei - Marokańczyk grający Chińczyka, ciekawe.
Miley Cyrus jako Lili - dobrze się czujesz?

Doda jako Ogre, a Krzysztof Ibisz zagra Paul'a Phoenix'a. I jazda z tym cyrkiem. Film zrobi ekipa od "Na dobre i na złe" bo z krwią mają do czynienia i mają w składzie Doktora Boskonovicha.

użytkownik usunięty
dziadu1

Jackie Chan cię rozbawił? ;> a ty myślisz że na kim wzorowano postać Leia :D na nim oczywiście

Akurat tylko Jackie tu jako jedyny pasował i jako jedyny mnie nie rozbawił.

użytkownik usunięty
dziadu1

Widziałem Chana w wielu filmach i o ile tam zazwyczaj pasował do odgrywanej przez siebie roli, o tyle w adaptacji "Tekken'a" nie chciałbym już go oglądać.

użytkownik usunięty

Już ja go widzę w tej roli - to by była niezła komedia.

użytkownik usunięty
dziadu1

Dobre!

użytkownik usunięty
dziadu1

JCVD zagra Gona (bez ogona), a Chuck Norris zagra samego siebie i nakopie wszystkim.

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=XuIzqi5JFjE&feature=related tu macie aktorow do obsady... i o dziwo Jackie Chan tam jest... co prawda photoshop ale wygladają dobrze

użytkownik usunięty

Co to za bzdety? Taki "zwiastun" to i ja mogę zrobić a to, że J. Chana to nigdy bym nie wziął do roli Lei'a, chyba żeby parodię "Tekken'a" kręcili.

ocenił(a) film na 8

pisałem ci ze bedziecie rozczarowani

użytkownik usunięty
dawid10809

To akurat Twoja sprawa, kogo widzisz w obsadzie filmu. Ja rozczarowany jestem tylko filmem i jeśli powstanie kontynuacja, to jej na pewno nie obejrzę.