Słaby, jak prawie każdy remake (oprócz piątku 13-go, halloween 1 i 2, teksańska masakra początek
i The Ring) ...
ze co to ze cie porweali cygany jak bylesm aly nie daje ci powodu do sapania do mnie ;p
to ze cie lamusie porwali cyganie jak byles bachorem i molestowali to nie znaczy ze mozesz do mnie fikac jazysz ofiaro ;D
Nawet jednego wyrazu nie umie poprawnie napisać, co za debil i głąb z ciebie jest -_- Weź ty się najpierw naucz pisać a potem pisz głupku xD
nie da sie urodzic we 2 ojcow pacanei iwem ze u cb tak bylo ale ty jestes kosmita brduny
Ciebie urodziło dwóch ojców, nie mnie, u ciebie tak było i to ty jesteś kosmitą i brudnym z gówna xDDDDDDD
O, wreszcie nauczyłeś się poprawnie pisać i zdanie zaczynać z wielkiej litery xDDDD Brawooooooooo!!! 2/10 kappa xDDD
No i znowu zacząłeś pisać jak kretyn xDDD Szkoda mi ciebie, współczuję ci, pocieszę cię, kiedyś się nauczysz pisać xDDD
Ciebie co noc koledzy ruchają w dupe u cb w domu, i rano też xDDD I obciągasz im gruchę 100 razy dziennie xDDD
jestes tepy czlowiek kazdy o tym wie juz jestes na dnie i nie podniesiesz sie :D