Słaby, jak prawie każdy remake (oprócz piątku 13-go, halloween 1 i 2, teksańska masakra początek
i The Ring) ...
Chyba cię posrało debilu, twoje teksty są tak suche że nawet ja takiego kapcia w mordzie nie miałem jak się nie napiłem xDDDDDDDDDDDDDD
Alkoholu się pisze debilu xDDD A ty jak wypijesz jeden łyk picolo to leżysz naje.bany w 3 dupy xDDDDD
debilem jestes ty lamo i tb by nigdy nie dali zadnego nawet picolo a picolo ja nie pije jak ty pewnei lubisz lamusei :D
Tobie by nigdy nie dali ani nawet picolo xDDD Bo nawet po picolo leżysz pijany xDDD
Obok Ringu i Amityville jest to najlepszy remake po 2000 roku, jeśli chodzi o horrory.
jest amerynaska wersja japonsiego kragu ktory nie jest wiele starszy od ringu z usa ;p
Nieważne ile jest starszy, to jest remake i każdy ci to powie :) Na każdej stronie internetowej masz napisane, że to remake.
nie jest remake tylko wersja z usa widac jak sie znasz pewnie w oecnianiu filmow tez roznisz sie ode mnie ;D
Ty się znasz od nas o wiele lepiej ale chyba w opier.dalaniu gałgana, bo ty jesteś w tym najlepszy, to twoja pasja xDDD
Ja nie mam nic właściwie, temu dałem 9, a tamtemu 7. Co ty masz do tej wersji dobre pytanie.
Teksańska Masakra Początek i ta są obie do dupy, tak samo Piła Mechaniczna 3D i Teksańska Masakra następne pokolenie. Najlepsza jest część pierwsza i druga z oryginału.
Znam się na filmach dużo więcej niż ty placku, i zamknij ryj frajerze, ja jestem wielkim maniakiem filmowym, nie to co ty gnoju.
nie znasz sie cipo wiec morda jak tak idebil jak ty moze msyelc ze sie zna jak ocenia tmpm na 4 zalosne
Hahahahahah XDDD Dla ciebie to gówno jest najlepszym horrorem ?! XDDD Weź się powieś baranie głupi, prawdziwego horroru to ty na oczy nigdy nie widziałeś, te nowe horrory to gówno nie horrory, stare klasyki są najlepsze !
ty dalnie to nei jest nowy horror i tak jestnajlepszym ale nei poczatek tylko remake z 2003 zzaraz po egzorcsycie to ty nei widizles znam sie lepiej wiec morda siec morda
Egzorcystę widziałem frajerze, i zamknij ryj balasie pie*dolony, ja widziałem już prawie wszystkie z tych światowych arcydzieł horrorów, ja się założę że nie widziałeś nawet Lśnienia z 1980 roku xDDDD