Słaby, jak prawie każdy remake (oprócz piątku 13-go, halloween 1 i 2, teksańska masakra początek
i The Ring) ...
lsneinie mam na dvd brudasie i wcale nei jest tak idobry znam duzo lepszych frajerze bez kasku
chyba cie dupa boli nie jest straszny tak jak egzorcysta poza tym piatek 13 lepszy halloween tez droga bez powrotu klatwa the ring teksanska masakra pila mechaniczna cymbale ;D
ty kretynie klatwa jest bardzo dobra tak jak droga bez powrotu widac jak sie znasz lamusie
Zamknij ryj lamusie, dla ciebie w horrorach się liczy tylko krwawa jatka a mocne wrażenia to nie, gówno się znasz, może klątwa 2 i 3 jest zajebista z tej nowszej serii, ale Japońska wersja "Klątwa Ju-On" 1 i 2 lepsze i one są zajebiste, a ta pierwsza część Amerykańskiej wersji to gówno, a cała seria drogi bez powrotu niezbyt mi się podobała.
w dupce nei liczxy sie tylko krwawa jatka widac ze sie nei znasz lamusie i morda bo cie polamei frajerze jestes nikim i nei bd m izaden gnoj fikal i jak juz mowilem znam sie duzo lepiej od cb
pomyslilem sie msyalem ze piszesz ze w horrorze liczy sie tylko krwawa jatka ale to nei zmeinia faktu ze nie mzoesz do mnei fikac
Nie, ja pisałem że DLA CIEBIE liczy się w horrorach tylko krwawa jatka kretynie.
kretynewm to jestes ty i tw stary xd a ja wiem lepiej co sie liczy dla mnie malolacie
To że ciebie ojciec gwałcił w dzieciństwie to nie znaczy że każdy też tak miał jak ty xDDDD
Naciągnąłem na ósemkę z racji sympatii do całej serii. To jak z Hannibalem początek :)