PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32599}

Telefon

Phone Booth
2002
7,0 177 tys. ocen
7,0 10 1 177308
6,7 40 krytyków
Telefon
powrót do forum filmu Telefon

Według Was ten film był ciekawy? Bo nie wiem czy mam go oglądnąć .. Jak na początku
przeczytałam recenzje wydawał mi sie nudny , a teraz sama nie wiem bo motyw z ta
budką
może być ciekawy :)

ocenił(a) film na 9
wybrana

film jest świetny naprawde polecam z czystym sumieniem

ocenił(a) film na 9
wybrana

ja też polecam !! inny od całej reszty patrząc na srednią troche nie doceniony !! ja go oglądalem juz z 3 razy POLECAM!!

ocenił(a) film na 8
wybrana

tak krótki, treściwy i trzymający w napięciu

ocenił(a) film na 8
wybrana

naprawdę zachęcam do obejrzenia. szczególnie końcówka daje do myślenia. jeśli masz okazję aby go zobaczyć, nie zmarnuj jej.

bigpenguin

No to po takich opiniach na pewno go zobaczę ; )

użytkownik usunięty
wybrana

tak, dokładnie, film jest ciekawy i końcówka naprawdę daję mocno do myślenia ;)

ocenił(a) film na 8
wybrana

Oglądnąć , powiadasz....hmmmm.......

użytkownik usunięty
wybrana

ktos powiedzial: "Jakimi geniuszami musza byc tworcy zeby zrobic dobre kino trzymajace w napieciu, i wciskajace w fotel a opowiadajace o facecie w budce telefonicznej" zgadzam sie z ta opinia, film jest mistrzowski

ocenił(a) film na 3
wybrana

warto ogladac ???

wybrana

Znakomity film, widziałam go już 7 razy i dzisiaj też obejrzę. Świetna rola Farrella, aktorem jest zacnym, świetny montaż, zbliżenia i zdjęcia. Chociaż akcja dzieje się w jednym miejscu, film w żadnym wypadku nie jest nudny, dzięki dobrym dialogom, rotacji postaci przy budce telefonicznej jest na prawdy ciekawy. Dziękuję.

Sorella_filmaniak

Zgadzam się dobry film ..rzeczywiście trzeba być geniuszem by zrobić tak emocjonującym film o facecie w budce. Z czystym sumieniem polecam i zachęcam do obejrzenia też ogląda już chyba 4 raz z kolei ;) Pozdrawiam.