Najlepsza jak do tej pory rola collina, nieudany aleksander, kiepska rola w parnasusie. Moze w rekrucie sie dobrze sprawdził ale tka nic poza tym. Film świetny, trzyma w napicu do sameog konca polecam
Ja się zgadzam, ale nie ze wszystkim. Świetny film, gra Colina też, choć uważam, że nie najlepsza (najlepsza jest w Rekrucie). A Aleksander też świetny...
Tzn do Aleksandra to nieczepiam sie gry aktorskiej Farrella-Raczej sam film porpostu srednio mi sie spodobał choc lubie ten gatunek ( np Troja, Gladiator) A fakt-zapomniałamo roli w Rekrucie -tez swietna choć jak dla mnie najlepiej zagrał w "telefonie" ( S.W.A.T tez niezły filmik)
W każdym bądź razie są to najlepsze role Colina...
Mi chyba najmniej podobał się w Tigerland (Kraina Tygrysów)
No to jest chyba wogóle jeden z najlepszych filmów Colina Farella, bardzo cenie tego aktora a tym filmie pokazał naprawdę swoje świetne umiejętności aktorskie, przez ok 70 min stania jedynie w budce telefonicznej i gadania przez telefon to trzymał on w napięciu chyba każdego widza tego filmu. Co do Aleksandra to film zawiódł, Farell zrobił to co trzeba ale to jednak film nie zachwycił, co do Rekruta z kolei to świetny film i świetna rola Farella jak i Ala Pacino. Pozdro !! ;)