PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467840}
6,2 482  oceny
6,2 10 1 482
7,5 2 krytyków
The Horseman
powrót do forum filmu The Horseman

Podchodziłem bardzo optymistycznie do filmu spodziewając się czegoś na miarę "Siedem", ale niestety dostałem mdłą i przewidywalną historie. W okolicach połowy filmu jak nie wcześniej można się domyśleć kto jest jeźdźcem na białym koniu :/
Główny bohater jest tam chyba tylko po to żeby był jakiś motyw zbrodni, równie dobrze byle polski krawężnik mógł "rozwiązać" tą sprawę tak jak on.
Jeśli ktoś nie oglądał lepszych filmów z tego gatunku to może obejrzeć z nudów, dla bardziej wymagających widzów nie polecam.

ocenił(a) film na 4
Machu99

Zgadzam się z kolegą. Zapowiadając ten film pisali że to będzie wielki powrót "siedem" jednak jak dla mnie ta cała historia jest mdła wielki ojciec detektyw z dwoma synami (matka oczywiście zmarła bo by nie było smutnej historii) i leci z słaba zagadka o zabójstwa. Ogólnie to nie polecam chyba ze ktoś jest fanatykiem słabych thriller.

Yoogix

Chyba powinniście założyć temat na forum tego filmu:

http://www.filmweb.pl/f395595/Horsemen+-+je%C5%BAd%C5%BAcy+Apokalipsy,2009

ocenił(a) film na 1
Yoogix

Ludzie, ogarnijcie się. To nawet nie jest film, o którym piszecie.

Hustla

Po co odkopujesz takie starocie?

ocenił(a) film na 1
cujoo

Bo właśnie jestem po seansie (tzn. wczoraj byłem jak to pisałem).

Hustla

To jaki widziałałeś? Bo zaś się zrobi zamieszanie :P

ocenił(a) film na 1
cujoo

Oba. Ale ostatnio "The Horseman" z 2008 ;P

ocenił(a) film na 9
Machu99

Niech nikt nie sugeruje się tym komentarzem bo nie dotyczy on tytułowego filmu.
Machu99 wypowiedział się na temat zupełnie innego filmu.
Ten tutaj to australijski film, który wywiera bardzo silne emocje na widzu. Cokolwiek bym tu napisał to byłby to spojler.
Film na prawdę godny polecenia. Historia, która w dzisiejszych realiach niestety jest prawdopodobna.
Nie polecam osobom o wrażliwych nerwach.

ocenił(a) film na 10
Huczu_2

Dziwi mnie fakt, że tak mało osób podeszło podobnie jak ty do tego filmu.