Tonego wykorzystają jako zły charakter na bank ;ddd / w protektor przez te bajeczne komputerowe efekty którzy popisali się producenci co wydaje mi się że tylko zniszczyli sztuki walki tonego / to w raid 3 będzie on pokazany 10x w lepszej odsłonie !
trójeczka 2015 ? chyba najprędzej 2016 /17
Nakważniejsze, żeby połączyli dynamikę cz.1 z brutalnością cz.2. Oraz odpuścili sobie nie potrzebne wstawki tak jak ta scena w klubie co dziwka co o mało by po głowie nie dostała.
No też się z tym zgodzę , no ale nie będziemy rozpaczać za tę parę min sceny niepotrzebnej ;d
Sceny walk , brutalność miały pokazać klasę - pokazały Arcydzieło dla mnie którego nigdy w życiu nie widziałem w żadnym filmie - także scena z dziwką można wybaczyć :D
Nie mam pojęcie nawet nie umiem sobie wyobrazic jak jeszcze da się bardziej pokazać nam tą brutalność z lepszymi efektami sztuk walk , więc raid 3 będzie jeden z najbardziej oczekiwanych filmów ROKU 16/17 ;DD
Tutaj mieliśmy zajebistą akcje z młotkami i kijem bejzbolowym. No naprawdę również jestem ciekawy co oni wymyślą przy następnej części.
Ta. 2015 rok to trochę za wczęśnie. Nie wyrobili by się, a prawdopodobnie trójka ma zakończyć całą trylogię, więc muszą wystarczająco dobrze dopracować szczegóły.
Aktualizacja filmweba: 3 część zamykająca trylogię wyjdzie dopiero w 2018 roku, więc poczekamy sobie jeszcze dobre 3 lata, ale pewnie będzie warto.