PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106410}

The Ring 2

The Ring Two
2005
6,3 56 tys. ocen
6,3 10 1 55592
4,7 7 krytyków
The Ring 2
powrót do forum filmu The Ring 2

Do Mona :

ocenił(a) film na 4

A ja na to powiem tak: Na jedynce The ring amerykanskiego sie balam, ale gdy ogladnelam japonski jedynke i "dwojke" to myslalam, ze naprawde cos zaraz wyjdzie z tego telewizora, naprawde sie balam, nie widze nic zlego w strachu, o to chodzi w horrorach, a jezeli ktos mi puszcza cos takiego i oczekuje, ze bede sie bala to to jest lekka przesada. Ogladnelam drugi raz ten film, i stwierdzilam, ze nie jest taki zly, chociaz ta scena z prawdziwa matka Samary, strachu do wody, i ta scena ktora juz wspomnialam "I'm not you're fuckin mammy" sa naprawde rzenujace i nie straszne!!!!
Uwazam, ze The ring jest jednym z najlepszych horrorow, wiec sie go nie czepiam, poprostu, moze tobie sie podoba, o gustach sie tu nie dyskutuje, a jeszcze jedno to jest strona, do wprowadzania swoich opinii i przemyslen, wszystkie filmy nie sa "piekniusie, slodziusie", jak ty moim zdaniem myslisz. Zawiode cie nie ogladalam Teletubisiow, bo chyba jestem troche za stara ale jezeli to jest twoja ulubiona bajka to milego ogladania zycze, pozdrawiam!

ocenił(a) film na 9
LeNa__

Przeczytalam to wczesniej i nie chce sie klocic, dobrze ze obejrzalas drugi raz :D