PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36142}
7,3 28 tys. ocen
7,3 10 1 28102
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Która wersja jest lepsza? Ta czy ta z 1997? Wiem, że to oklepany temat, ale możecie podać link, adres, miejsce z którego można poprać ten film? Może być z napisami ale fajnie by było jakby był z lektorem...

Ptak11

moim zdaniem ta z 1997r, uwielbiam ją :]

Ptak11

zdecydowanie ta z 1997r.

Ptak11

Zdecydowanie wolę wersję Camerona, choć ta też nie była najzgorsza;]

ocenił(a) film na 10
Ptak11

Oczywiście z 1996!
Piękna Catherine, do niej Peter :)

ocenił(a) film na 1
Ptak11

Co to za pytanie? Oczywiście że Camerona :D

użytkownik usunięty
adikkce

To chyba jasne, że ta z 1997 roku ;] Bardziej nowoczesna ;]

ocenił(a) film na 6

Ta miała pecha pecha powstać tuż przed filmem camerona, więc kryję się przy wersji z 97'...

ocenił(a) film na 6
I_am_a_Bad_Girl

*kryje ;)

I_am_a_Bad_Girl

Ja również uważam, ze lepsza jest wersja z 97. I nie chodzi tu o to jakcy aktorzy tam grali tylko o to jak grali, i najważniejsze efekty specjalne (przełamanie statku-zatopienie) oraz cała sceneria tamtych czasów ;)

ocenił(a) film na 7
Ptak11

O wiele bardziej podobała mi się wersja Camerona. Nadal mi się podoba. I chociaż była w tv setkę razy za każdym razem oglądam to szlochając. :D

jasna_cholera

Ludzie! Przecież wiadomo że Titanic Camerona jest lepszy! A tego Titanica nawet w kinach nie było tylko puścili od razu w telewizji! A wogóle dlaczego porównujecie akurat tego Titanica z dziełem Camerona, przecież jest wiele filmów o Titanicu??

Corleone_94

100 razy ta Camerona, obowiązkowa pozycja do zobaczenia

saint21

Camerona na 100%.
Nie ma co porównywać.

kul4

Moim zdaniem lepsza jest Camerona-Super;]

Ptak11

Zdecydowanie Camerona!Piękna i wzruszająca,ten film nigdy mi się nie znudzi!Coś pięknego!

marcepan49

Wersja Camerona jest stokrotnie lepsza od tej. Miałem nieprzyjemność oglądać pierw ten film a później nieco zrażony obejrzałem film z 1997. Porównanie kolosalne, efekty lepsze, obsada lepsza no i fabuła równierz lepsza w wersji Camerona. Ta miała niestety pecha i wyszła rok przed najbardziej słynnym Titaniciem.