Chciałbym oglądnąć ten film, nigdzie nie potrafię go znaleźć... z torrenta ściągnął mi się dwa razy film Camerona którego już widziałem...
To jest jedyny film o Titanicu którego jeszcze nie widziałem, gdzie go mogę dostać? Proszę o pomoc.
Kurcze nie wiem, ale ja go oglądałam w tv był jakiś czas temu w listopadzie chyba na - czwórce. Na pewno jeszcze kiedyś powtórzą niestety innych pomysłów nie mam... Jednakże według mnie ten film nie jest zbyt dobry - miał niski budżet i to utrudniło zadanie np Titanica zrobili komputerowo a przecież w 1996 roku ta dziedzina była tak słabo rozwinięta, że wyszło bardzo źle. No i błędów było też trochę np tak jak i u Camerona pokazali rzekome samobójstwo Murdocha (jeśli ktoś kiedyś nakręci film o Titanicu gdzie pokaże Murdocha tak jak powinien a przede wszystkim da sobie spokój z tym samobójstwem to najprawdopodobniej zostanie moim ulubionym reżyserem). U Liebermana nie pokazali w ogóle Andrewsa a przecież to ważna Postać...
Bez względu na jakość filmu i tak chciałbym go obejrzeć. Nie oglądam tylko dobrych filmów ;)
Ale dzięki za odpowiedź
Oczywiście to też Ci mówię, że nie wiem niestety, ale w tv pewnie puszczą tylko trzeba cierpliwie czekać ;)
Ostatnio był dokładnie 4 i 5 listopada.
Ewentualnie może jakiś przemyt na YouTube...
Bo tak to nie mam pojęcia.
hey trzyczwarte, a jakie jeszcze inne filmy o titanicu widziałes.. rozumiem że z innych lat. i tu własnie mam do ciebie sprawę, wiesz może gdzie mogę pobrać jakikolwiek inny film o titanicu. ten z dicaprio to jedyny jaki widziałam a chciałabym obejrzeć też inne wersje, problem w tym że nie mogę znaleźć nigdzie w necie.