Jak skończyła się historia tego faceta co kręcił film ze ślubu swojego przyjaciela. Z kim byli w końcu oni wszyscy z tej historii? Na jednym z tematów ktoś powiedział coś co mnie zdziwiło bo tego nie zauważyłam w tym filmie.
no właśnie nie bardzo została wyjaśniona jedynie tylko tyle że wyznał jej że ją kocha i na tym się skończyło
A wiesz ktoś może co się stało z Sarą i Carlem? Bo pamiętam tylko jak wychodził z biura życząc jej wesołych świąt:/
Dalej ją kochał, ale z racji tego, że była żoną jego przyjaciela, niczego więcej nie zrobił. A Sara tak kocha swojego brata i wie, że on bardzo jej potrzebuje i nie ma w jej życiu miejsca na innego mężczyznę. Tak to zrozumiałam :)
Raczej chyba bardziej Sara potrzebuje swojego brata, żeby jak by co zwalać że musi się zajmować chorym bratem i tym wszystko usprawiedliwia, a jak by tego nie robiła miała by wyrzuty sumienia. A tak naprawdę boi się wziąć życie w swoje ręce! Ale kiedyś jak zostanie sama zrozumie, że zrobiła źle ale najprawdopodobnie bedzie już zapóźno by zmienić swoje życie. Nie twierdzę że nie powinna się nim opiekować, ale powinna znaleźć zdrowe proporcje. Niestety wiele osób jest takich jak ona poświęcają się bezgranicznie bliskim zapominając o sobie, a później są nieszczęśliwi. To przykre...