PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

oglądałam oba filmy i w wersji hiszpańskiej i włoskiej. osobiście przemawia do Mnie wersja
hiszpańska, jest o niebo lepsza. zaskakujące jest to, że te filmy są tak różne. wiem, że Babi
zachowała sie w drugiej części wobec Hugo okropnie, zabawiła się jego uczuciami na maksa.
jednak nie okłamujmy się oni są sobie przeznaczeni ( oczywiście mowa jest o filmie ) , on
ciągle wraca do niej myślami, ona też myśli o nim cały czas. gdy dowiedział sie w klubie od
Katriny, że Bbabi tu była to biegł za nią jak szalony. gdyby zdecydowała sie z nim być on z
pewnością wybrał by ją a nie Gin. słyszałam, że ma być 3 część i pewnie w niej Hugo
ostateczne wybierze z która chce by. widziałabym go chętnie z Babi, ale jakoś po tym co mu
zrobiła Moje odczucia co do niej są troche rozdarte. jednak chetnie przeczytam ksiązki i zobaczę
jak ich autor przedstawił tę historię. jednak nie łaczmy tu losów tych filmowych i tych z książki.

ocenił(a) film na 6
Daga20

Szczerze to mi już po pierwszej części ta Babi się nie podobała. Jej najlepszej przyjaciółce zmarł chłopak a ona to olała, na dodatek zerwała z Hugo chwile po tym jak zmarł jego przyjaciel i olała wszystko i poszła. Nie obchodziło jej, że jej przyjaciółka cierpi, znalazła sobie nowego chłopaka i nowych znajomych i miała wszystkich w dupie. Dobrze, że nie zostali razem.

lila_filmaniak

no nie ma się co oszukiwać, w pewnych momentach zachowywała się jak samolubna egoistka, bo odsunęła się od osób Którzy byli dla niej najważniejsi wtedy kiedy jej najbardziej potrzebowali.... i dość szybko sie pocieszyła.

Daga20

to prawda, zachowała się okropnie w stosunku do Hache i Katiny !!!!!!!!!!!!!!!! jak mogła ich wtedy zostawić !!

ale po 2 części i tak uważam, że Babi kocha Hache. Uczucia są uczuciami !! Albo się kocha albo nie. Nie rozumiem jej zachowania, braku szczerości, przyznania się do błędów... ale nigdy tak do końca nie znamy swoich reakcji na różne wydarzenia w życiu... może brakuje jej dojrzałości, niektórzy tak mają.
W 3 części mam nadzieję, że ZAWALCZY !!

Czaplencja

no Ja jednak mimo wszystko też uważam, że ona go kocha, a on ją;) taka miłość zdarza się raz na milion i im ona właśnie się trafiła... może ona jest pogubiona, boi się reakcji rodziny, znajomych. ale ewidentnie widać, że jest on jej bliski, np. gdy mówi, że za miesiąc bierze ślub i odjeżdża płacząc, gdy przykłada do siebie suknię i ją odrzuca, jak ciągle patrzy przez okno... wszyscy wiedzą, że Hache jest z Gin, bo został zraniony. wszystko wyjaśni 3 część;) czekam z niecierpliwością;P