PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

obejrzałam, ponieważ tyle osób go chwaliło. zupełnie nie rozumiem dlaczego. strasznie tandetna historia dorównująca
równie słabej grze aktorskiej. jedyne co mi się podobało to to, że na koniec "kopnęła go w tyłek" tego się nie
spodziewałam.

użytkownik usunięty
cyntia_melin

zgadzam się z tobą Cyntiu

ocenił(a) film na 10

Jak chcecie to możecie mnie krytykować ale dla mnie film jest SUPER i nikt ani nic tego nie zmieni. Pozdrawiam serdecznie:)

ocenił(a) film na 3
cyntia_melin

Widocznie nie zrozumiałyśmy tego arcydzieła...

cyntia_melin

A ja myślę, że cały fenomen filmu tkwi w fabule, która może trochę ubarwiona w niektóre elementy na potrzeby filmu ale jakże prawdziwa. Może film nie na faktach ale przedstawiająca historię które się zdarzają. A nie hamerykańskie filmy z happy endem.

ocenił(a) film na 2
cyntia_melin

popieram.. jakaś masakra

ocenił(a) film na 3
cyntia_melin

Zgadzam się. Co to za dno... Nie mogę uwierzyć, że wielu ludzi zakochuje się w tym filmie. Ta historia jest tak denna, sztuczna i bezwartościowa, że szkoda gadać. Nie wiem, gdzie tu piękno i gdzie sens. Głupawa historia jakiegoś cwaniaczka (przerysowana, nawet jak na film) i bogatej dziewczyny. W zachowaniu tego gościa nie ma nawet buntu, to zwykła, wręcz bezczelna, przestępczość i tyle, co tu się może podobać? Koleś to jakiś chory psychopata i choleryk. Dziewczyna - zagubiona, płytka gąska Balbinka, najpierw wybiera taki a nie inny styl życia a potem zdziwiona płacze, że jej się życie komplikuje. I ten miłosierny tatuś, podlizujący się córeczce i dodatkowo ją psujący. Niby czytałem, że film spodoba się raczej gimnazjalistom ale wolałem przekonać się sam. No i się przekonałem. Chyba nawet amerykańskie gnioty dla młodzieży są bardziej wiarygodne, naturalne i wartościowe.

cyntia_melin

bo wy nie rozumiecie co to sztuka, współczesna mlodziez potrzebuje teraz takich pieknych i dających nadzieje obrazków... ohhh.. musza przecież od kogoś kobiety uczyć, że raz po pysku to nic takiego. Jaranie się głupota przecież to ma w sobie coś czego kino jeszcze nie ukazało. Przecież ten film równy jest innym równie doskonałym filmom jak to własnie miłość.. baa.. tam ten jest nudny! nie dzieje się w nim tyle co przecież w tym doskonałym pełnym wariacji i zawiłych dialogów filmie!