PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

Film jest cudny , 2 cześci nie oglądałam ale mam zamiar oglądnąc dziś wieczorem . Wydaje mi się że to tez będzie fenomen !

ocenił(a) film na 7
kiviii

powiem tak, po przeczytaniu opisu filmu pomyślałam sobie, że jest to kolejne romansidło, tzw. wyciskacz łez, ale postanowiłam zaryzykować i nie żałuję. Jest to jeden z najpiękniejszych filmów jakie widziałam. Jeszcze żaden film mnie w takim stopniu nie wciągnął jak ten. Obejrzałam go jednym tchem i czułam niedosyt jak się skończył, gdyż chciałam jeszcze i jeszcze... Film jest po prostu fenomenalny. No coś pięknego. Ode mnie 10/10 i na pewno obejrzę go jeszcze nie jeden raz.

ocenił(a) film na 10
Iwet87

to samo u mnie . Cudo . : ) 2 część pod Tytułem " Tylko ciebie chcę" , to koncytuacja . Oglądnęłam wczoraj . Film również niesamowity , ale 1 nie pobije nic . : )

kiviii

Jest jeszcze wersja rzymska tego filmu i książka, i wersja rzymska może jest zrealizowana troszkę gorzej aczkolwiek bardziej zgodna z książką i postaciami. Polecam przeczytać `Trzy metry nad niebem` i `Tylko Ciebie chcę`, bo film a książka to duża różnica :)

ocenił(a) film na 7
Elka_2

właśnie jestem w trakcie czytania "Trzech metrów nad niebem" i powiem szczerze, że po przeczytaniu 3/4 książki już widzę ogromne różnice między słowem pisanym a filmem. Ten film mnie zainspirował do czytania i jeszcze nigdy żadna książka mnie tak nie wciągnęła jak ta hehe. Zaraz po przeczytaniu pierwszej części biorę się za drugą i również jak koleżanka Elka_2 polecam przeczytać, bo można dowiedzieć się wielu ciekawych szczegółów, które nie zostały pokazane w filmie.

ocenił(a) film na 6
kiviii

Film jedynie dla kobiet . Nie jest zły dałem 7 , ale jedyne co z niego wynika to to , że źli kolesie są fajni , laski na nich lecą i niech cię chlaśnie w twarz ale ty i tak go kochasz .