PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=161890}

Tunel śmierci

Death Tunnel
2005
3,6 3,0 tys. ocen
3,6 10 1 2957
Tunel śmierci
powrót do forum filmu Tunel śmierci

siemka! nie wiem czy ja jestem taka ciemna, czy ten film taki dziwny :PP nie rozumiem czemu pod koniec filmu kiedy Heather i Richiemu udalo sie juz wydostac z tego tunelu, po chwili wrocili do niego z powrotem... moze ktos mnie oswieci? :PP

ocenił(a) film na 1
upaczanga

O Widzę że nie jestem sama. Równiez nie rozumiem tego zakończenia, jak i zresztą całości filmu. Myślę że nie jestem dość inteligentna na ten film ;p

numaitu

Wiecie, ja to ogólnie z braku mózgu niezbyt dużo myślę, właściwie to wcale ;), ale mogę wam powiedzieć, że w przypadku "Tunelu śmierci" nie mamy do czynienia z filmem tylko makabrycznym żartem kilkorga bardzo złośliwych osób. Zamiast go oglądać, można spróbować dać kozom, żeby zjadły, ale wtedy Liga Ochrony Przyrody i "Animalsi" zaczęliby gorąco protestować.
Krótko mówiąc, szkoda czasu na oglądanie i zastanawianie się nad jakimikolwiek aspektami tegoż oto żałosnego widowiska ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

macie racje, film nie warty oglądania. ale chcialam sie dowiedziec bo jak juz cos obejrze to wole wiedziec o co w tym chodzi ;)

upaczanga

No więc dobrze :) Ponieważ wiadomo, że niezbyt wiadomo (ale mi się napisało ;P), o co tam chodzi - więc ja przyjałem hipotezę roboczą, że oboje zostali w szpitalu, aby duchy przestały go nawiedzać i żeby budynek został "odczarowany" (ponieważ, o ile dobrze pamiętam, oboje byli potomkami bohaterów tragedii, jaka się dawniej wydarzyła w tym psychiatryku). Pozdro :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

PS. Sam nie wiem, jak wytrzymałem do końca na tym filmie :) I to bez przewijania go ;) Chyba tylko dlatego, że śmiałem się z głupoty i nieudolności twórców =]

ocenił(a) film na 1
upaczanga

tez go nie zrozumialem !!! NIE JESTESCIE SAMI !! Film DNO!!

adamb100

Ten film to idealny przykład na to, że szybki i nowoczesny montaż nie uratuje dzieła gdy scenariusz i cała reszta kuleje. Problem w tym filmie jest jeden: co chwilę mamy odgłosy grozy i "straszne" ujęcia więc w jaki sposób uśpić czujność widza i go wystraszyć?

ocenił(a) film na 1
kj_project

Dokładnie, tych jump care jest za dużo...do tego stopnia, że staje się to irytujące i do granic możliwości przewidywalne.