Fabula slaba, dialogi wrecz mnie bawily, poniewaz byly tak glupie, ze az smieszne- Jak masz na imie?- Frank, - Nie podoba mi sie- Mam tylko jedno imie,- Mozesz wybrac inne.- czy cos w tym rodzaju...
angelina wygladala jak swoja wlasna postac woskowa w madame tussauds, a grala jakby polknela patyk. nie wiem dlaczego mowi sie ze jest dobra aktorka, skoro zawsze wybiera podobne role. Dobrym aktorem jest Depp- gral w przeroznych filmach- dla dzieci, trilerach, gangsterskich i w kazdym z filmow potrafil dobrze zagrac. Niestety dobra obsada nie wystarczy. Film dostal miazdzaca krytyke w stanach. Nie moglam uwierzyc, ze jest slaby dlatego poszlam do kina, znajomy tez poszedl, ale dla ust angeliny (na ekranie w kinie byly tak ogromne, ze wydawalo mi sie ze mnie zmiazdza- teraz boje sie chodzic nocami do lazienki;/)
Podsumowujac- nie warto isc nawet dla obsady. Juz lepszy jest slaby Tron- dziedzictwo- przynajmniej efekty specjalne ok no i ladne aktorki z normalnymi ustami;)( Cos ze mna nie tak, za bardzo zwracam uwage na kobiety;) )
Przygladam sie Angelinie od dawna .Nie rozumiem zachwytu jej aktorstwem. Dla mnie ta aktorka ...udaje a nie "gra"
I te usta przyklejone do chudej twarzy .Jednym slowem pozbawione jakiegokolwiek wyrazu malowane "drewno"
Za opinię w sprawie filmu chciałbym podziękować, myslę że będzie mi pomocna przy wyborze reprtaru w kinie. W każdym razie nie będę leciał na seans, może po prostu kiedyś się wybiorę z nudów...tylko te USTA...co niby Cię zgniotły.Nie jestem fanem Angeliny ale tak to już jest ,że mężczyźni na ogół wolą żeby właśnie coś takiego ich przygniotło...co zrobić. Możliwości są dwie albo jej po cichu zazdrościsz albo nie wiesz dlaczego faceci lubią taką miazgę...pozdrawiam