PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1335}

U-571

2000
6,8 17 tys. ocen
6,8 10 1 17157
7,0 4 krytyków
U-571
powrót do forum filmu U-571

Znakomity film....

ocenił(a) film na 10

Jak dla mnie to jest znakomity film wojenny. Oglądałem go z zapartym tchem.

Rocky2

zgadzam się w 100% !
rewelacja !!
świetny film wojenny trzymający w napięciu przez pełne 110 min !
polecam !

ocenił(a) film na 10
Rocky2

Mam już swoje lata i muszę powiedzieć, że od bardzo, bardzo dawna nie oglądałem tak dobrego filmu.
Jeśli ktoś lubi tematyką wojenną to jest "strzał" w samą 10.
Świetna obsada i gra aktorska.
To nie jest film dokumentalny.

Rocky2

"To nie jest film dokumentalny". Tak nie jest. To powinien być film wojenny, a jest S-F z tą ich kosmiczną historią. Popkornowy film dla ludzi, którzy mają gdzieś jakiekolwiek realia tamtego okresu.

ocenił(a) film na 3
Rocky2

No, kurde, litości.

"Mam już swoje lata i muszę powiedzieć, że od bardzo, bardzo dawna nie oglądałem tak dobrego filmu"

Radzę w takim razie częściej oglądać filmy, niż raz w życiu.

"Jeśli ktoś lubi tematyką wojenną to jest "strzał" w samą 10"

Racja. Jest to efektowna wizualizacja na temat: "Jak NIE robić filmów wojennych".
To nie jest film wojenny, to jest hollywoodzka papka dla półmózgich popcornojadów, dla których nie liczy się nic poza nadmuchaną formą.

ocenił(a) film na 1
Der_SpeeDer

popieram totalne dno nie mające nic wspolnego z rzeczywistością dla malolatów lubiacych wielkie bum bum
po prostu jedno wielkie nieporozumienie szkoda pradu,czasu,telewizora,itp.

arentp

Der_SpeeDer - chrzanisz jak nakręcony! Co...nie może się film podobać? a mnie się właśnie BARDZO podobał. i w d...mam czy oparty na faktach czy nie...Jest to świetny, wojenny film, trzymający w napięciu przez cały czas swojego trwania. 9/10 ode mnie.

ocenił(a) film na 6
xatt1975

Tradycyjny amerykański, jankesi ci dobrzy a niemcy ci z piekła.
O piekło gorszy od Das Boot.

Lwie_Serce

totalny gniot, ale kurczę, sentyment, całe moje dzieciństwo co roku przed wigilią oglądałam ten film :) w tym roku też hihi puścili na zone europa