PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11312}

Uciekinier

The Running Man
1987
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29122
6,4 22 krytyków
Uciekinier
powrót do forum filmu Uciekinier

Doszlem do wniosku, że film jest taki sobie. Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś lepszego. Efekty specjalne sa spoko, gra aktorska niezla. Muzyka marna... Dla fanów kina sc-fi i akcji.

ocenił(a) film na 8
sivy

Ja wiem czy muza taka marna...wiodący kawałek kompozycji Harolda Faltermeyer'a jest bardzo fajny.

ocenił(a) film na 7
sivy

chyba doszedlem, a nie doszlem, co? a fil w sumie nienajgorszy- fajna akcja z pila.

sivy

To jest film z 1987r. Wtary, pewnie w tym roku lałeś jeszcze w majty!! Że muzyka nie jest najlepsza... To jest film akcji a nie musical. Mnie się bardzo podoba, dobra fabuła, dobra gra aktorów. Polecam!

Vaako

popieram wypowiedz... jeżeli komentujemy film looknijmy najpierw na rok w którym był kręcony... jak na tamte lata...film nie najgorszy... ;) a muzyka to rzecz gustu... jednemu sie podoba a drugiemu nie... ;) i tyle ;)

Skiiper

Nieco sie zestarzałe ale i tak dobry jest. Fajny klimat, muzyczny motyw przewodni tez niezly, aktorstwo spoko. Do tego dochodzi bardzo dobry pomysł (Stephen King)...

ocenił(a) film na 8
sivy

Muzyka w tym filmie jest naprawde bardzo dobra.. A film jest jednym z ciekawszych filmów s-f z tamtych lat, niestety dzisiaj juz dosć zapomnianym.