Zastanawia mnie( dawno widziałam ten film) czy zostało wyjaśnione czemu te 2 dziewczyny mieszkają ze swoją ciotką zamiast z rodzicami? Rozumiem że główny bohater i ten młodszy chłopak to ich synowie? A te dwie dziewczyny zwracały się do tej babki "ciociu" ich rodzice nie żyją czy o co chodzi? czy sobie z nimi na wakacje przyjechały?
Podobne pytanie mam, z tym, ze dotyczy starszej dziewczyny. Nie zauwazylem by ta mala dziewczynka mowila do Virginii Madsen "ciociu".
nie mam pojęcia bo chyba nie było wyjaśnione ale myślę że tylko ten najstarszy chłopak chory na raka był synem blondyny, nie pamiętam jej imienia a brunetka przyjechała z dzieciakami później i prawdopodobnie na wakacje a czy to była ciotka, siostrzenica czy opiekunka to już nie wiadomo ale może i opiekunka bo np siostra blondyny chciała mieć z głowy dzieciaki i poprosiła opiekunkę by zabrała je do jej siostry na wakacje, mogło tak być, no i te dzieci to po prostu kuzyni tego chorego na nowotwór chłopaka, ale też w sumie nie wiem czy te dzieci mówiły do jego matki ciociu... Kto to wie :P