PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282920}

Udręczeni

The Haunting in Connecticut
2009
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40696
4,7 6 krytyków
Udręczeni
powrót do forum filmu Udręczeni

Zastanawia mnie( dawno widziałam ten film) czy zostało wyjaśnione czemu te 2 dziewczyny mieszkają ze swoją ciotką zamiast z rodzicami? Rozumiem że główny bohater i ten młodszy chłopak to ich synowie? A te dwie dziewczyny zwracały się do tej babki "ciociu" ich rodzice nie żyją czy o co chodzi? czy sobie z nimi na wakacje przyjechały?

ocenił(a) film na 5
alunia_kiss

Podobne pytanie mam, z tym, ze dotyczy starszej dziewczyny. Nie zauwazylem by ta mala dziewczynka mowila do Virginii Madsen "ciociu".

ocenił(a) film na 6
alunia_kiss

nie mam pojęcia bo chyba nie było wyjaśnione ale myślę że tylko ten najstarszy chłopak chory na raka był synem blondyny, nie pamiętam jej imienia a brunetka przyjechała z dzieciakami później i prawdopodobnie na wakacje a czy to była ciotka, siostrzenica czy opiekunka to już nie wiadomo ale może i opiekunka bo np siostra blondyny chciała mieć z głowy dzieciaki i poprosiła opiekunkę by zabrała je do jej siostry na wakacje, mogło tak być, no i te dzieci to po prostu kuzyni tego chorego na nowotwór chłopaka, ale też w sumie nie wiem czy te dzieci mówiły do jego matki ciociu... Kto to wie :P

ocenił(a) film na 7
alunia_kiss

Rodzice tamtych dzieciaków się rozwiedli, ale nie mogli się ze sobą dogadać, więc dzieci mieszkały tymczasowo u nich.
http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/hauntinginconnecticut.php
Powyżej można znaleźć więcej informacji o szczegółach prawdziwej historii