Jeśli naprawde wciągnoł was ten film to polecam do obejrzenia
filmik AMV(Anime Music Video)Create By Johnny Perkins 8/30/02
to co koleś stworzył na podstawie Vampire Huntera D to istny majstersztyk (idealnie dopasowane sceny do muzyki)
a muza po prostu genialna (oczywiście jeśli przepadacie za szwedzkim death metalem i kobiecym "growlingiem", do tego filmu pasuje jak ulał,spokojnie mogłaby być soundtrackiem do tego filmu, i tak naprawde to szkoda, ze nie jest) zespołu Arch Enemy - "Enemy Within"
musze sie przyznac, że dzieki temu teledyskowi(ośmiele się to tak określić) trafiłem w ogole na ten zajebisty film(to był dla mnie swoisty trailer do tego filmu, bez słów,tylko czysta muza i obraz wkomponowane tak iż tworzą jedną spojną nierozerwalną całość)
polecam (muza + video, bardziej wieje grozą niż sam oryginał, oglądając pozniej sam film byłem troche zawiedziony, to AMV zrobiło na mnie ogromne wrazenie)
mam nadzieje, że będziecie w stanie załatwić sobie to cacuszko, jak nie to pisać na maila PatiCool@gmail.com (coś poradzimy)
Pełna nazwa to "AMV-VAmpire Hunter D-Arch Enemy-Enemy Within" (naprawde super)
PoZdrawiam wszystkich fanów "D"
Tego AMV o którym mówisz nie widziałem, ale piosenkę i anime znam bardzo dobrze;] Chociaż i tak uważam że oryginału żaden amv nie przebije - nie ten klimat.
Jedyny AMV z VHD BL jaki mi pozostał w pamięci, to któryś z tych starszych z podkładem Anie Lenox (piosenka "Love Song For A Vampire" z Draculi Coppoli). Pewnie dlatego że piosenka jak na wampirzy romans jest doskonała.
pozdrawiam