PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11463}
7,7 43 tys. ocen
7,7 10 1 43335
7,5 31 krytyków
Vincent
powrót do forum filmu Vincent

chyba jakieś nieporozumienie. z szacunkiem dla fanów.

ocenił(a) film na 8
Shakinka

zieeeeeew

ocenił(a) film na 1
bdk1985

naprawdę może ten film uczy czy daje do myślenia ale prawie spałam.

ocenił(a) film na 8
Shakinka

spoko , ja prawie zasnalem czytajac twoj komentarz , zawsze tak sobie patrze i porownuje filmy jakie ktos ocenial i dziwnie mi wyglada 9 przy Fryzjerze i 1 przy Vincencie , ale co kto lubi

ocenił(a) film na 1
bdk1985

'ale co kto lubi' no widzisz sam sobie odpowiedzialeś jak to możliwe , że mam 9 przy dobrej komedii a 1 przy Vincencie. a opinię ma prawo dopisać każdy =)

ocenił(a) film na 8
Shakinka

nie widzialem zebys miala 9 przy jakiejs dobrej komedii , ale jak juz powiedziałem co kto lubi . zieeeeeew

ocenił(a) film na 1
bdk1985

przy filmie nie zadzieraj z fryzjerem mam niezły to po pierwsze. więc patrz dobrze. po drugie ocenialam ten film w kategorii komedia jak wiesz. jak dla mnie była to dobrz komedia bo się uśmiałam ale wyróżniamy też różne poczucia humoru. i zwróc uwagę ile osób oddało głos na film vincent a ile na nie zadzieraj z fryzjerem.

ocenił(a) film na 8
Shakinka

Kolezanko droga , sama sie osmieszasz zmieniajac dzis ocene na 6 , to jest tak słabe że aż nie chce mi sie dalej z Toba dyskutować. Ps. od kiedy popularność jest wyznacznikiem jakości ?

ocenił(a) film na 8
Shakinka

I takie pytanie , po co zmieniasz ocene ? Wstydzisz sie swojego gustu ?

ocenił(a) film na 1
bdk1985

Ocenę miałam 6 i tylko po to żeby się upewnić kliknełam 6 raz jeszcze tyle ode mnie.

ocenił(a) film na 8
Shakinka

Kolezanko , o dziwo wczesniej pojawial sie ten film w najlepiej ocenianych przez Ciebie filmach , bo i dalej nie chcialo mi sie przegladac twoich ocen. Chcesz to ściemniaj dalej , tylko kogo chcesz oszukać , samą siebie? Mnie nie oszukasz bo wiem co widzialem , a problemow ze wzrokiem ani z psychika nie mam. Może też dlatego że Ty masz jakies problemy z sama sobą , nie potrafilas zrozumiec lub po prostu nie podobał ci się "Vincent". Kłamanie w tak błachych sprawach jest bardzo słabe. I nadal nie rozumiem po co.

ocenił(a) film na 1
bdk1985

To chyba Ty masz jakąś potrzebę przekonywania mnie do tego co mialam zaznaczone na profilu. Zgłosiłam temat do usunięcia męczy mnie to. A ocena 1 pozostaje. Napisałam że nieporozumieniem jest to że ten film rzekomo jest 60% w moim guście. Napisałam też że mi się nie podobał z szacunkiem dla fanów. Widać Ty jeste jego fanem skoro uraziła Cię moja ocena w jakiś sposób. Najwyrażniej zrozumiałeś ,że TEN FILM JEST NIEPOROZUMIENIEM. Jak widzisz nie o to chodziło. ZIEEEEEF !

ocenił(a) film na 8
Shakinka

Kolezanko droga , nie jestem wielkim fanem tego filmu , wczoraj widzialem go po raz pierwszy. Od dziś jestem twoim fanem , człowieka ktory zmienia ocene bez powodu i mowi ze taka mial od poczatku. Sprobuj sobie kliknac 6 jeszcze raz , nic sie nie zmieni , nic sie nie pokaze. Dziwne jest tez to że na poczatku pisałaś że masz 9 przy Fryzjerze teraz twierdzisz ze od zawsze mialas 6. Takie zachowanie nadaje sie do leczenia. Ocena 1 moze zostac , nie zalezy mi na tym zebys dala wiecej , szczerze mam to gdzies. Bardziej niepokoi mnie twoje uporczywe bronienie kłamstwa , to jest chore. Szkoda że przy okazji nie zglosiłaś swojego profilu do usunięcia :)

ocenił(a) film na 8
Shakinka

PS. Prawie zasnąć na 6 minutowym filmie , niezły wyczyn :D

ocenił(a) film na 1
bdk1985

miło mi ,że zyskałam nowego fana =) dyskusje z tobą są zbyt męczące żegnam :D idę sobie poszukać jakiegoś filmu na moim poziomie tobie polecam Tajemnice śmierci Hanki Mostowiak tam będziesz miał co analizować :D

ocenił(a) film na 8
Shakinka

liczyłem na to że postarasz sie jednak uratować twarz , i napiszesz ,tak zmienilam ocene , to bylo glupie itp itd. niestety sie przeliczyłem , żegnam i milego dnia.
PS. film o podanym przez Ciebie tytule nie istnieje , czy to kolejny objaw jakichs klopotow z twoja psychika?

ocenił(a) film na 6
bdk1985

W moim guście 89%
Burtona raczej nie lubię, ale ten tytuł mogę postawić przy ,,Edwardzie nożycorękim" i moim sentymencie do ,,soku z żuka".

BTW
bdk1985 nie kłuć się z dziećmi na filmweb one nie potrafią jasno myśleć i patrzą na to co lubią, myślą i robią ,,wszyscy inni". ;)

ocenił(a) film na 8
Simple_man

ale tu nie chodzi o kłótnie o gust , bo faktycznie o to sie nie spiera , bardziej o probe przekłamywania , no i wstydzenie sie własnego gustu, a tu nie ma czego sie wstydzic , ja tez oprocz jakiejs ambitniejszej muzyki lubie czasami posluchac pop ;P

ocenił(a) film na 1
bdk1985

wypraszam sobie <dziećmi> haha !

ocenił(a) film na 8
Shakinka

dałabyś już spokój i nie ośmieszała się wiecej

ocenił(a) film na 1
bdk1985

proszę cię czym? tym że informuje cię że nie jestem dzieckiem. uwierz mi ta strona dla mojej 13- letniej siostry nie byłaby niczym ciekawym.
''chyba jakieś nieporozumienie. z szacunkiem dla fanów.'' tak napisałam ponieważ ten film okazał się być 60% w moim guście. nie rozumiem po co w ogóle zacząłeś się mnie czepiać. zauważ też że napisałam ''z szacunkiem dla fanów'' bo szanuje ludzi ,którym ten film się podoba ok. napisałam swojej zdanie na ten temat nawet nie na temat filmu a tego jak widzisz w tytule ''ponad 60% w moim guście ''. a tu proszę bardzo znalazł się ten co będzie krytykował moje poglądy. każdy ma prawo mieć swoje.i daj już sobie spokój z moim wiekiem tym co na ile oceniam ten film mi się nie podobał i już. mam spaczony gust być może...

ocenił(a) film na 8
Shakinka

Po raz drugi powtorze , przestań sie ośmieszać . Dodam tylko żebyś nauczyła się czytać ze zrozumieniem , i zwrociła uwage na to kto co napisał. I jeszcze na koniec dobra rada , przestań sie ośmieszać , już wystarczajaco sie ośmieszyłaś.

ocenił(a) film na 9
bdk1985

bdk1985, daj spokój. nie warto marnować czasu i energii na kłótnie z kimś takim :)

ocenił(a) film na 1
bdk1985

no coś ty ! czepiasz się jak rzep i powtarzasz. skończ

ocenił(a) film na 8
Shakinka

już dawno po dobranocce Shakinko , siusiu , paciorek i spać

ocenił(a) film na 8
Shakinka

w moim guście dokładnie 90% i nie mogę się nie zgodzić:)