PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11843}

Wściekłe psy

Reservoir Dogs
1992
7,9 228 tys. ocen
7,9 10 1 227782
8,3 66 krytyków
Wściekłe psy
powrót do forum filmu Wściekłe psy

Nie musze chyba pisac jak wyjebane jest to dzielo, wystarczajaco wiele osob spuszczalo sie tu juz na ten film ;). Zastanawia mnie tylko jedna kwestia o której (tak mi sie przynajmniej wydaje, nie przejrzalem dokladnie calego forum) nikt dotad nie wspomnial. Czy naprawde myslicie ze mlody glina na krzesle po tym jak zostal sycąco obity przez wszystkich, debeściak Madsen obcial mu ucho i polal go calego tym gownem nie przyznalby sie w ostatniej mozliwej chwili, gdy wspomniany juz masta odkleja mu tasme ze lezacy obok wykrwawiajacy sie Roth jest pierdolonym szczurem!? Wiedzial o tym przeciez... Czy to mozliwe zeby byl takim kozakiem na trzy sekundy przed tym jak zblizajaca sie wizja smierci w straszliwej agonii miala stac sie faktem?? Dla mnie paskudne przegiecie choc nie umniejsza w zaden sposob geniuszu (nieco surrealistycznego badz co badz) obrazu, a watek poruszylem jedynie dlatego gdyz strasznie jaram sie takimi szczegolami dotyczacymi filmow, a Tarantinowskich sczegolnie ;).. Peace!

avalansh

no faktycznie coś w tym jest.jednak miał honor chłopak:D

ocenił(a) film na 9
Belletti

Otóż nie masz racji. Nash nie wiedział nic o akcji, a Freddiego (vide Pomarańczowego) widział dosłownie raz. Przynbajmniej tak byłow dialgoach filmu.

ocenił(a) film na 9
avalansh

Madsen powiedział ze go to nie obchodzi ,wiec zdradzenie szczura by nic nie dało

ocenił(a) film na 9
enterboro

koles wiedzial ze czy powie czy nie to i tak zginie wiec chcial chociaz aby akcja sie powiodla