PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=374634}

W Dolinie Elah

In the Valley of Elah
2007
7,1 23 tys. ocen
7,1 10 1 22671
6,9 11 krytyków
W Dolinie Elah
powrót do forum filmu W Dolinie Elah

Średnia ocena

ocenił(a) film na 1

bliska 8 pkt. jest stanowczo za wysoka. Tyle na temat tego filmu.

toooomelo

całkowicie się z tobą zgadzam, nawet uzasadniać swojej wypowiedzi nie warto ...

ocenił(a) film na 1
twojebejbe

W pełni się dogadaliśmy i zrozumieliśmy.
Fajnego masz nicka, he he ;)

toooomelo

jakimi kryteriami oceniles film na mniej niz 8 pkt?skoro tylu ludzi ocenilo film tak wysoko, to musi to cos znaczyc.Moze nie zlapales watku?polecam zobaczyc jeszcze raz

ocenił(a) film na 1
legatory88

To, że dużo ludzi oceniło film wysoko, nic jeszcze nie oznacza. A na pewno nie to, że jest dobry.
W miarę upływu czasu i ilości głosujących osób, średnia ocena będzie spadać. Już spada ;)

ocenił(a) film na 4
toooomelo

Argument, że tyle osob tak wysoko ocenilo jest kiepski.
Na dodę też sporo osob glosujewroznych plebiscytach, a piosenkarka jest dosc przecietna. podobnie z filmami....

ocenił(a) film na 8
toooomelo

Hmm, stanowczo za wysoka... no fajnie elo elo yo ale może by tak jakiś powód dlaczego? Bo tak wiesz no "za wysoko" no to trochę za mało powiedziałeś. Ja uważam film za świetny i dałem 9. Przedstawia prawdziwe realia co wojna robi z człowieka, podobnie jak "Home of the Brave". Nie ma tutaj żadnego herosa co biega z pistoletem i fraguje w te i we w te, po prostu pokazuje nam, jak to wygląda. Bardzo bym prosił, wysilcie swe główki i dajcie kilka powodów DLACZEGO na wysoką note nie zasłużył hm?

ocenił(a) film na 4
Lukaszzz_2

"... to wszystko już było. Im dłużej trwa, tym gorzej. Utarte schematy i wątki. Oczywiście nie zabrakło dzielnej pani policjant, ktora walczy o akcepracje na komisariacie rzadzonym przez szowinistycznych policjantow. A w końcówce pojawia się scena wieszania amerykanskiej flagi. Film kierowany do amerykanskiego widza. Ja lubię ten kraj, ale ten amerykanizm w filmach, ten patos, plytki patos, mnie drazni.
Generalnie po dobrym początku robi się ztego "standardowa" historia. Szkoda."
wystarczy?
widać malo ogladałes albo malo sie interesujesz sie tym co siedzieje na swiecie, skoro tak marnej jakosci historie zaslugijujatwoim zdaniem natakie oceny.
Wysil swoja głowke i siegnij po ambitniejsze filmy, moze cos poczytaj...

ocenił(a) film na 8
Juskowiak

Wybacz ale ja swoją ocenę wyraziłem, nie Waszą. To co ja lubię a co Ty niech pozostanie tam gdzie jest ok? Po prostu chciałem znać powód dlaczego.. i wyobraź sobie, że to mi wystarcza.