Jestem w 3 klasie gimnazjum. Nie pozwalają nam na to pójść z klasą. Czy ten film jest aż tak brutalny? Czy jak?
Jest parę brutalnych scen ale myślę,że nie chodzi o to lecz o sceny erotyczne których jest również sporo.
Dziwne. Ja również jestem w 3 klasie gimnazjum i nauczyciele wręcz nas zachęcali żebyśmy poszli na ten film. Film ma pewne brutalne momenty, nie będę wymieniać, by nie spoilerować, tak jak sceny erotyczne (z tego co pamiętam było ich 3, czy 4), które jak dla mnie były całkowicie zbędne i wręcz niesmaczne. Sądzę, że to zależy od podejścia dyrekcji, w jednych gimnazjach uczniów wciąż traktują jak dzieci, a w innych (jak na przykład w mojej) już jak osoby dojrzałe.
To nas jako dzieci. Nam z łaską pozwalają iść na film. Na to nam nie pozwolili iść, ale na Istotę rok temu pozwolili. Dla tych, którzy nei oglądali tego: jest para naukowców, tworzą nową rasę człekopodobną tylko am ogon z tyłu. W jednej ze scen filmu ta para się kocha na sofie, istota to widzi. Później uwodzi tego naukowcu i się z nim kocha. A na końcu gwałci tą kobietę za pomocą tego ogona. Nie no, spoko.