To jest już przesada...
Czy film o Polakach w czasie II wojny światowej zainteresowałby kogoś na świecie... raczej
nie bardzo, rasa żydowska jest na świecie rasą uprzywilejowaną, na czele wszelkich
wielkich korporacji stoi osoba pochodzenia zydowskiego dlatego takie filmy jak pianista czy
w ciemności odnoszą sukcesy...
A mi się wydawało, że po prostu są dobrze zrobione, ale widocznie dałem sie omamić przez żydowską masonerię. Do jasnej cholery, ludzie, od holokaustu minęło ledwie 70 lat, to nic dziwnego, że twórców interesuje to tragiczne wydarzenie w dziejach ludzkości. To takie, kuźwa, oczywiste. Najbardziej mnie wkurza fakt, że oglądając "Pianistę" bądź "W ciemności" widzi się tylko Żyda a nie człowieka. To po prostu przykre.
Dlaczego nikt nie narzeka kiedy pojawia się kolejna komedia romantyczna, przecież jest ich od cholery i trochę. Czyzby do sprawka lobby osób szczęsliwie zakochanych? Gdy pojawia się kolejny film gangsterski tez nikt nie narzeka. Ale niech sie pojawi film o Żydach... od razu słychać: znowy zrobili film o tych Żydkach, ile można? Ludzie, pamiętajcie, że są to filmy ukazujące niewyobrażalną tragedię, a gadanie, że powinni w końcu zrobić film o heroicznych Polakach to po prostu ignorancja i megalomaństwo z najwyższej półki.
Chce jeden z drugim filmu o szlachetnych Polakach? To se, cholera, "Czterech pancernych..." obejrzyjcie, tam ani słowem nie mówią o Żydach.
A czy w tym filmie na pierwszy plan nie wysunęła się czasem postać heroicznego Polaka?? Przecież to właśnie Socha - Polak ze Lwowa był tutaj głównym bohaterem opowiedzianej historii...
Idź złóż pismo do prokuratury, że Cię dyskryminują razem z Twoimi pobratyńcami w filmach.. Ludzka głupota nie zna granic, nie rozumiem jak można mieć pląsy do filmu, bo występują w nim żydzi "OJEJ JAKIE TO STRASZEEE!", nie rozumiesz kolo, że akcja filmu toczy się właśnie za czasów 2 wojny światowej, a miejsce akcji jest w polsce?? Jak by się miejsce akcji toczyło w meksyku to by nie było żydów, więc nie rozumiem takich głupich bezpodstawnych zarzutów.. Polacy nie widzą w niczym plusów, zawsze muszą krytykować, chociaż się w ogóle na tym nie znają, zawsze znajdą jakiś powidzik, aby się przypierdzielić.. Skoro krytykujesz ten film, to skrytykuj go jak należy i wymień przynajmniej jeden plus.. Podejrzewam, że w ogóle nie oglądałeś tego filmu, osądzasz go po ''okładce'', po prostu brak mi słów na takich ludzi.. Pozdro..