Wszystko ładnie pięknie ale na pewno to nie jest film na Oscara ani nawet na nominacje...Trochę mało się dzieje jak na moje,ale tak naprawde to niski budżet tej produkcji widać na pierwszy rzut oka i to az razi w oczy
mało się dzieje? nie rozumiem za bardzo czego się spodziewasz? to nie jest głupawa sensacja w stylu "bad boys" w której 15 min trwa jeden pościg bez wypowiadanego zdania. co tam miało się dziać aby cię zadowolić? to film na faktach a nie bajka którą można było urozmaicić
a właśnie - "oparty na faktach" to mimo wszystko jedynie oparty, więc reżyser wciąż ma dużo miejsca dla własnej inwencji. niestety jak dla mnie Holland nie bardzo się tą inwencją wykazała. nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ten film dało się zrobić dużo lepiej.
Oj dało. Popieram McD. Film okropnie długi nudny i przeciętny. Napisałem o nim w innym wątku na filmwebie, więc nie będę się powtarzał :D
@młody969 nie tylko w głupich amerykańskich sensacjach coś się "dzieje"... Nie oczekiwałem pościgów po z karabinami.Ale idąc do kina liczyłem na efekt podobny do tego jaki Polański osiągnął w Pianiście. A niestety tych filmów absolutnie nie można porównać w żadnym aspekcie.I jeżeli to ma być nasz najlepszy film w przeciągu kilku lat to nasze kino faktycznie sięga dna. Teraz muszę obejżeć Różę i oczekuję lepszego efektu